VianorCare

 

Dekk- og bilservicetjenester for bedrifter

Med VianorCare kan du lene deg tilbake mens vi tar oss av hele din bedrifts bilpark. Du sparer både tid, jobb og penger ved hjelp av våre allsidige tjenester. Vi tilbyr planlagte tjenester som dekkskift og dekkhotell, samt reparasjon og vedlikehold av hele bilparken, alt i en og samme avtale.

Kontakt oss

Fordeler

Dekkservice

Sikre kjøretøyenes sikkerhet, kjørekvalitet og korrekt montering av dekk. Med vårt dekkhotell får du en bekymringsløs service som sparer plass og sørger for trygg og riktig oppbevaring av dine hjul.

Dekkskift

Med våre enkle og godt planlagte dekkskift sikrer vi trygg og korrekt montering av dekkene dine i et sikkert miljø. Våre fagpersoner sjekker lufttrykket og inspiserer dekkene grundig for skader, slik at de fungerer optimalt.

Dekkhotell

Vår dekkhotell-løsning forenkler dekkholdet, sparer plass og gir trygg oppbevaring av dine hjul. Våre fagfolk sjekker lufttrykk, maskinvasker dekkene, samt inspiserer og måler mønsterdybden. Vi holder deg oppdatert på dekkenes tilstand og gir beskjed når det er nødvendig med nye dekk.

Montering av nye dekk

Velg de mest optimale og funksjonelle dekkene til bilflåten din for best mulig resultat. Våre eksperter hjelper deg med å velge dekk som passer kjøretøyene dine og tilfredsstiller dine krav. Du kan være trygg på at de nye dekkene blir montert profesjonelt, at lufttrykket sjekkes og at de gamle dekkene dine går til resirkulering.

Balansering av dekk

Få en komfortabel og trygg kjøreopplevelse med lavere drivstoff-/strømforbruk etter at hjulene er balansert. Hjulbalansering er en kostnadseffektiv tjeneste som forlenger levetiden til dekkene, samt forhindrer tidlig slitasje på styringsmekanismer og hjuloppheng.

Øvrige dekktjenester

Sørg for sikkerhet, komfort og lengre levetid for dekkene dine med våre omfattende dekktjenester. Dekkreparasjon, pigging, seiping, polyuretan-fylling, flytende fylling eller montering av dekk på felg – våre dekkeksperter står klare til å hjelpe deg!

Bilservice

Vi tar vare på bilene deres, både gjennom reparasjon og vedlikehold, slik at dere kan kjøre trygt og komfortabelt. Våre feilsøkings- og reparasjonstjenester sikrer at flåten din er tilbake i drift med minst mulig forsinkelse. Når du trenger hjelp i Norden, står vårt omfattende nettverk av Vianor-verksteder klare til å hjelpe deg.

Periodisk vedlikehold

Ved periodisk vedlikehold (intervallservice) hos oss vil bilprodusentens garanti fortsatt gjelde. De utførte vedlikeholdene blir registrert i bilens håndbok. Dersom produsenten tilbyr en elektronisk tjeneste, vil vi gjøre oppføringer for servicen der.

Feilsøking og reparasjon

Sikre at flåten din er operativ med minst mulig driftsstans med våre feilsøkings- og reparasjonstjenester. Mekaniske feil kan oppstå på bremser, styring, fjæring, batterier, vinduer og eksosanlegg. Elektriske feil kan være relatert til bilens motor eller elektriske systemer.

Hjulstillingskontroll

Få en komfortabel og trygg kjøreopplevelse med lavere drivstoff-/strømforbruk med korrekt justert hjulstilling. Hjulstillingskontroll er en kostnadseffektiv tjeneste som forlenger levetiden til dekkene, samt forhindrer tidlig slitasje på styringsmekanismer og hjuloppheng. Vår hjulstillingskontroll forhindrer også ujevn slitasje på dekkene.

EU-kontroll

Ved å ta EU-kontrollen hos oss blir bilflåten din nøye inspisert hos et godkjent verksted. Etter kontrollen blir det utstedt en rapport med eventuelle avvik som må utbedres før godkjenning.

Serviceavtaler

Med våre omfattende serviceavtaler evaluerer vi tilstanden til din bilflåte og du får en overordnet oversikt over kjøretøyenes tilstand og mulige vedlikeholds- eller reparasjonsbehov. Vårt nettverk at Vianor-verksteder hjelper deg over hele Norden.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.