Øvrige dekkservicetjenester for bedrifter

Øvrige dekktjenester

Andre dekkrelaterte tjenester for bedrifter

Vi tilbyr en rekke ulike servicer for alle typer dekk. Med våre omfattende servicer, utført av erfarne fagfolk, sikrer du trygghet og komfort i trafikken, samt lengre levetid for dekkene dine. Vi utfører alt fra avansert dekkreparasjon og montering av dekk på felg, til pigging, seiping, og polyuretanfylling.

Fordeler

Øvrige dekkservicetjenester for bedrifter

Dekkreparasjon

Velg våre enkle og pålitelige reparasjonstjenester. Våre profesjonelle teknikere vil reparere dekk med punkteringer eller annen skade som kan fikses. Reparasjon av dekk utført på riktig måte sikrer at du får det beste ut av dekkene dine. Våre fagpersoner setter inn et permanent innlegg som varer til slutten av dekkets levetid.

Øvrige dekktjenester - VianorCare

Pigging av dekk

Under tøffe kjøreforhold trenger man ekstra grep. Øk grepet ved å pigge dekkene for vintersesongen. Ved å pigge dekkene får du bedre grep, spesielt på isete veier.

Seiping

Dekkskjæring - seiping - sikrer mer effektiv bremsekraft, bedre grep og mer holdbare dekk. Som et resultat av dekkskjæring dukker det opp tusenvis av skarpe kanter på overflaten av dekket, som korter ned bremselengden. Dekkskjæring reduserer også betydelig oppvarmingen av dekkene og risikoen for vannplaning.

Øvrige dekktjenester - VianorCare

Væskefylling av dekk

Øk stabiliteten til kjøretøyet med vår dekkfylling for tunge dekk med lav ekstra vekt. Væskefyllingen stabiliserer kjøretøyet og øker svingegenskapene.

Polyuretanfylling for dekk

Unngå skader på tunge dekk med polyuretanfylling, som er designet spesielt for områder der kutt og punkteringer er vanlige.

 

Montering av faste dekk på felg

Sørg for at dine faste dekk blir profesjonelt inspisert, montert og demontert. Vi demonterer og monterer faste dekk på felgen med hydraulisk press som sikrer at det ikke oppstår skader på dekkene eller felgene.

Bruken av gaffeltrucker varierer mye, og de kjøres på forskjellige typer overflater. Dette kan skade dekkene og få dem til å slites ut raskere.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.