Regummiering av dekk for bedrifter

Regummiering av dekk

Regummierte dekk er rimelig og miljøvennlig

Bruk av våre regummierte dekk, eller å få dine egne dekk regummiert, er et kostnadseffektivt og bærekraftig valg. Prisen på et regummiert dekk er betydelig lavere enn et nytt dekk. CO-utslippene fra et slikt dekk er 75% mindre sammenliknet med å produsere et nytt dekk. Vi bruker førsteklasses ingredienser i arbeidet.

Fordeler

Regummiering av dekk for bedrifter

Forleng dekkenes levetid uten kompromiss

Regummiering er en gjenbruksprosess for dekk som erstatter slitebanen på slitte dekk. Ny gummi med nytt mønster legges til på stammen til brukte dekk som blir inspisert og reparert. Slitebanene er designet for nordisk bruk. Funksjoner som vintergrep er like gode som det er på nye dekk.

Regummiering av dekk - VianorValue

Utmerket kvalitet og stort utvalg til alle typer bruk

Kvaliteten på et regummiert dekk slår lett et billig budsjettdekk. Mønsteret er designet for ulike bruksområder og sesonger. Både kjørelengde og grep er på nivå med et nytt dekk – regummierte dekk er et trygt valg og kommer med 3 års garanti. Tilgjengeligheten på regummierte dekk er kontinuerlig. Ingrediensene som brukes produseres i Finland, og fabrikkene der arbeidet utføres finnes i Finland, Sverige og Norge.

Se produktutvalget

Regummiering er bærekraft - VianorValue

Håndter dekkene dine på en bærekraftig måte

Å ha en fornuftig livssyklus for dekk er en grunnleggende funksjon i ethvert godt forvaltet transportselskap. Regummiering sparer materialer og energi sammenlignet med produksjonen av nye dekk. Våre fabrikker ligger lokalt i nordiske land. Vi bruker kun trygge og inspiserte ingredienser i regummieringen.

FORBEDRET KOSTNADS- OG ARBEIDSEFFEKTIVIT med VianorValue

Kontinuerlig dialog for å forbedre kostnads- og arbeidseffektiviteten

Joutjärvi & Joutjärvi Ky er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1973 og som holder til i Kouvola i Finland. De har spesialisert seg på rivingsarbeid, lasteoperasjoner i treforedlingsindustrien, interntransport på anlegg samt utleie av maskiner. Den store maskinparken består blant annet av anleggsmaskiner, kraner og tømmerbiler.

Les hele saken

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.