24/7 veihjelp for bedrifter

VianorFlex 24/7

VianorFlex 24/7 – veihjelp døgnet rundt

Spar tid og vær trygg på at hjelpen er på vei når du plutselig trenger det. Vår døgnåpne veiservice står klar til å hjelpe deg når som helst og hvor som helst. Ved å få hjelp umiddelbart minimerer du nedetiden til kjøretøyet ditt og sørger for minimale forsinkelser når uhellet først er ute. Vår smidige tjeneste utfører dekkskift for lastebiler, busser, vogntog og kombinerte kjøretøy langs veien der du er.

Kontakt oss

Fordeler

24 timers veihjelp for bedrifter

Rask løsning for punktering langs veien

I tilfelle du opplever et uventet dekkhavari, er det avgjørende å handle raskt for å minimere kostbar nedetid. Våre smidige servicebiler jobber døgnet rundt og er utstyrt med det nyeste utstyret. De har også alle de vanligste dekkdimensjonene med seg.

VianorFlex 24/7 - veihjelp for bedrifter

Betydelig kort responstid

Alt starter med en telefonsamtale til vår 24/7 servicetelefon +47 22 07 04 04. Så snart vi mottar forespørselen, informerer vi deg om estimert ankomsttid. Hvis det skulle være nødvendig, kan vi også gi arbeidsgiveren informasjon om servicens fremdrift. 

Responstiden blir kortere takket være vår servicebil som kjører direkte til der du er. Våre dekkeksperter tar seg av arbeidet på stedet, og dekk kan byttes på så lite som en halvtime. Arbeid langs veien utføres alltid med fokus på sikkerhet først. Servicebilene har alt av nødvendig sikkerhetsutstyr og lys, som garanterer synlighet for andre bilister under alle forhold.

FORBEDRET KOSTNADS- OG ARBEIDSEFFEKTIVIT med VianorValue

Kontinuerlig dialog for å forbedre kostnads- og arbeidseffektiviteten

Joutjärvi & Joutjärvi Ky er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1973 og som holder til i Kouvola i Finland. De har spesialisert seg på rivingsarbeid, lasteoperasjoner i treforedlingsindustrien, interntransport på anlegg samt utleie av maskiner. Den store maskinparken består blant annet av anleggsmaskiner, kraner og tømmerbiler.

Les hele saken

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.