Dekkvelger

Viser 10 dekk
GT Radial Champiro FE1 sommerdekk
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: C

Champiro FE1

Champiro FE1 kombinerer rolig, komfortabel kjøreadferd og optimal håndtering med fremragende ytelse og drivstofføkonomi. Et premium komfortdekk. Med liten rullemotstand og meget godt våtgrep. Et stillegående dekk med god komfort. Det har nye, brede profilspor, noe som gir utmerket kjøreytelse under våte, nordiske sommerforhold.
Startpris fra 617 kr/stk
GT Radial Champiro UHP1 sommerdekk
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: F

Champiro UHP1

GT Radial Champiro UHP1 er performance-dekk som er designet for å gi den ultimate stabilitet under høy fart i det varierende nordiske sommerværet. Dette er det perfekte dekket for deg som ønsker maksimal kontroll og presise sving- og bremseegenskaper som gir en spennende kjøreopplevelse.
Startpris fra 639 kr/stk
GT Radial FE1 City sommerdekk
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 71dB
Drivstofføkonomi: E

FE1 City

GT Radial FE1 City er et allsidig sommerdekk med fremragende ytelse og gode kjøregenskaper, spesielt for bybiler. Dekket har fått et forbedret design for å beskytte mot skader og lettere manøvrer under kjøring i urbane strøk, samt bedre kjøreegenskaper under bremsing og akselerasjon ved lave til moderate hastigheter.
Startpris fra 448 kr/stk
GT Radial Kargomax ST-4000 sommerdekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 69dB
Drivstofføkonomi: E

Kargomax ST-4000

Et robust sommerdekk som er laget spesielt til campingvogner og tilhengere. Dekket kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. Dekket har lang levetid og kjørelengde, grunnet forsterkede sideveggskonstruksjoner og en solid gummiblanding. 
Startpris fra 829 kr/stk
GT Radial Kargomax ST-6000 sommerdekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: C

Kargomax ST-6000

Et robust sommerdekk som er laget spesielt til campingvogner og tilhengere. Dekket kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. Dekket har lang levetid og kjørelengde, grunnet forsterkede sideveggskonstruksjoner og en solid gummiblanding. GT Radial Kargomax ST-6000 er egnet for deg som ønsker en høyere belastningskapasitet.
Startpris fra 763 kr/stk
GT Radial Maxmiler Pro sommerdekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: E

Maxmiler Pro

GT Radial Maxmiler Pro er et sommerdekk med en forsterket sideveggskonstruksjon og en forbedret holdbarhet og stabilitet ved kjøring med tung belastning. Dekket gir høy kjørekomfort og lav rullemotstand, noe som bidrar til drivstoffbesparelse. Dekket er utviklet for krevende kjøring så vel i bytrafikk som landeveger.  
Startpris fra 563 kr/stk
GT Radial Savero HT Plus  sommerdekk
Våtgrep: E
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: F

Savero HT Plus

Savero HT Plus er designet spesielt for pick ups, lette lastebiler og SUV-er. Det er et allsidig dekk som leverer høy grad av komfort og kontroll under kjøring. Det har en utmerket slitestivhet og stabilitet under vanskelige forhold.
Startpris fra 1095 kr/stk
GT Radial Savero SUV sommerdekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: E

Savero SUV

GT Radial Savero SUV er et høyytelses sommerdekk som kombinerer fremragende kjørekomfort med balansert ytelse under våre og tørre forhold. Dekkmønsteret har solide skulderblokker, noe som gir gode bremseegenskaper, treffkraft og svingestabilitet. Med GT Radial Savero SUV får du et kraftfull dekk som kjører trygt i raskt skiftende sommervær. 
Startpris fra 1100 kr/stk
GT Radial Sport Active sommerdekk
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: C

Sport Active

GT Radial Champiro Sport Active er et dekk med fantastisk styre-respons og korte bremselengde. Gir godt grep på veien, også i høye hastigheter. Den nye SportActive er spesielt utviklet for bak- og forhjulsdrevne premiumbiler, med ypperlig trekkraft, umiddelbar styrespons og ultimat kjørekontroll i tørre og våte forhold.
Startpris fra 866 kr/stk
GT Radial Sport Active SUV sommerdekk
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: B

Sport Active SUV

GT Radial Champiro Sport Active  SUV er et dekk med fantastisk styre-respons og korte bremselengde. Gir godt grep på veien, også i høye hastigheter. Den nye SportActive er spesielt utviklet for bak- og forhjulsdrevne premiumbiler.
Startpris fra 2128 kr/stk