Kjøp dekk

Varebildekk | Dekk til varebil og bobil | Vianor

Kjøp dekk

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Aramid Sidewall TechnologyHakka GarantiNordisk vinterdekk
Uansett om du skal transportere varer eller reise på tur: nyt vinteren! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 er et nytt vare- og budbildekk med pigger, som er utviklet for krevende og allsidig vinterbruk og gjør hverdagen enklere for så vel håndverkere som førere av bobiler.
Pris fra 2174 kr/stk
Dekklasse: C2

Hakkapeliitta CR4

Nyhet!Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Nyt vinteren, uansett om du skal transportere varer eller ut og reise! Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4 er et nytt dekk for lette lastebiler og er utviklet for krevende og allsidig vinterkjøring, og gjør hverdagen enklere for både yrkessjåfører og gir ro i sjela på ferieturen.
Pris fra 1982 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakkapeliitta C3

(24 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 letter hverdagen for yrkessjåfører. Det slitesterke piggdekket mestrer med glans tøffe vinterforhold, og gir like balanserte og stabile kjøreegenskaper som andre Hakkapeliitta vinterdekk.
Pris fra 2021 kr/stk

Hakkapeliitta CR3

(6 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta CR3 for variert bruk på distribusjons og skapbiler overbeviser med sitt meget gode vintergrep og komfortable kjøreegenskaper. En ny generasjon gummiblanding gir optimalt grep og sikkerhetsegenskaper i toppklasse. Den meget slitesterke doble stålbeltekonstruksjonen holder også ved tøft bruk.
Pris fra 1966 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakkapeliitta LT3

(1 kundeomtale)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 er laget for krevende vinterbruk og er pålitelig og trygt både på isete veier og på snødekte arbeidsplasser. Dekket har verdens første rustfrie stålpigger som sikrer maksimal slitestyrke. Et premium vinterdekk for lette lastebiler og tunge pick-ups.
Pris fra 3237 kr/stk

Nordman C

Nordisk vinterdekk
Nordman C piggdekk er utviklet for varebiler som kjører i varierende vintervær. Stabile og presise egenskaper gir godt grep på isete, snødekte veier.
Pris fra 1294 kr/stk

Maxmiler WT2 Cargo

GT Radial Maxmiler WT2 Cargo er et nytt piggfritt vinterdekk for lette lastebiler og varebiler, med avansert slitebaneteknologi og et stort antall seiper for best mulig vintergrep. Dekket gir svært god stabilitet og holdbarhet under krevende kjøreforhold med variert last.
Pris fra 1125 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

Argonite Alpine

Radar Argonite Alpine er piggfrie vinterdekk for varebiler og distribusjonskjøretøy utviklet for sentraleuropeiske forhold. Med silica gummiblanding har dekket gode egenskaper på våte, slapsete og snødekte veier.
Pris fra 1336 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Mer om varebildekk

Dekk til tunge kjøretøy som varebiler, lette lastbiler og bobiler er spesielt utviklet for å takle utfordringene de utsettes for. Først og fremst er slike dekk konstruert for å kunne bære mer vekt over lengre avstander og ha god trekkraft uansett kjøreforhold. De har også et slitebanedesign som fokuserer på jevn, stabil og rolig kjøring. Varebiler er ofte ute på veien i timevis hver eneste dag, som betyr at dekkene utsettes for kontinuerlig hardt arbeid. Lav rullemotstand, godt veigrep og lang varighet er alle typiske egenskaper for varebildekk av høy kvalitet.

Bilkjøring under optimale forhold på sommeren byr på helt ulike utfordringer enn det vinterhalvåret typisk gjør, og da stilles det enda høyere krav til dekkene. Hos Vianor tilbyr vi et bredt utvalgt av kvalitetsdekk, inkludert sommerdekk og vinterdekk til både varebiler, bobiler, og lette lastebiler.

Om ønskelig kan vi også hjelpe deg med dekkskift, samt at vi på våre verksteder tilbyr dekkservice ved kjøp av dekk.

Forskjeller på personbildekk og varebildekk

Varebildekk er robuste, har forsterkede sidevegger, og kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. De bruker også en solid gummiblanding som bidrar til stabil og balansert kjøring. De er designet for å takle tung belastning og hardt arbeid, ofte under krevende forhold. De forsterkede sideveggene gjør at varebildekk kan motstå ekstra tunge belastninger. Tross alt de utsettes for, har de også en lang forventet levetid – noe som gjør dem økonomiske over tid.

Kort fortalt tåler varebil- og bobildekk mer enn personbildekk, og er laget for mer utfordrende og tøffere forhold.

Denne typen dekk er også testet under ekstreme forhold, for å forsikre at de kan stoles på under de mest krevende kjøreforholdene. Uansett om du skal bruke dekkene på en varebil i jobbsammenheng, eller legge ut på langtur i bobilen, er disse dekkene laget for å takle brasene. Varebiler og bobiler kan veie både det dobbelte, og noen ganger mye mer, enn hva personbiler gjør, som gjør at det kreves mer av disse dekkene.

Finn riktige dekk til din varebil eller bobil

Som med alle typer dekk, er det viktig å finne noen som passer til din bil og din bruk. For å gjøre det, må du først og fremst vite hvilken dekkdimensjon, hastighetsklasse og lasteindeks bilen din har. Den informasjonen finner du i bilens instruksjonsbok eller vognkort, og du kan også lese mer ved å trykke her. For sjåfører flest er komfort, sikkerhet, veigrep og kjøreegenskaper generelt sett de viktigste aspektene når man skal ha nye dekk til sitt kjøretøy.

Det samme gjelder også for varebil- og bobildekk, og er spesielt viktig da de disse dekkene blir utsatt for tung last og lange turer. Før du bestemmer deg for nye dekk, vil det være fordelaktig å tenke over hva de skal brukes til. Hvilket underlag kjører du hovedsakelig på, og under hvilke forhold kjører du mest?

Om du bruker en varebil til å transportere tyngre gjenstander vil det ofte bety mest kjøring i byer og på motorvei, mens en bobil tilbakelegger lengre strekker på grus- og skogsveier. Hvor lange avstander du normalt kjører, og hvor mye nyttelast du skal ha med deg, er også nyttig å tenke på for at kjøretøyet ditt skal yte maksimalt.

Hvis du er usikker på hvilke dekk du burde velge, er du hjertelig velkommen innom våre verksteder, der våre dyktige fagfolk gjerne hjelper deg!

Sommerdekk, vinterdekk og piggdekk til varebiler

Hos Vianor vil du finne et godt utvalg av både sommerdekk og vinterdekk til varebiler og bobiler. På vinteren er det spesielt viktig at du har riktige dekk som yter optimalt, spesielt med større kjøretøy og tung last. Derimot er det like viktig at vinterdekkene tas av til rett tid når våren kommer, da disse egner seg dårlig på varme og våte sommerveier.

Bobilentusiaster vil gjerne kunne bruke bilen sin året rundt, men slik kjøring på snø og is krever kunnskap om både veigrep og dynamikk, og det stilles store krav til bobildekk som brukes om vinteren. Vi har også et utvalg piggdekk til varebiler i vår katalog, som takler selv de tøffeste vinterforholdene med glans.

Vi skifter dekkene dine hos Vianor

Kjøper du dekkene dine gjennom oss, kan vi også hjelpe deg å montere dem gjennom vår dekkservice ved dekkjøp. Dyktig fagpersonell tar seg av hele jobben, samtidig som du får flere gode fordeler. Servicen inkluderer blant annet montering av dekk, nye ventiler, korrekt lufttrykk, gjenvinning av gamle dekk, med mer!

Hvis du helt og holdent vil slippe å tenke på dekkskifte, kan du overlate alt til oss gjennom vårt dekkhotell. Vi oppbevarer dekkene dine for deg og tar oss av all jobb, mens du sparer tid og slipper tunge løft! Servicen inkluderer også vask, forsikring og kontroll av dekkene, samt at du får en automatisk innkalling når neste hjulskift nærmer seg.

God tur og trygg reise!