Kjøp dekk

Varebildekk | Dekk til varebil og bobil | Vianor

Kjøp dekk

Hakka Van

(6 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakka Van er et førsteklasses sommerdekk for moderne varebiler og varebiler. Dekket er egnet for elektriske kjøretøy.
Pris fra 1780 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakka C2

(10 kundeomtaler)
Aramid Sidewall Technology
Nokian Hakka C2 tilbyr kontrollert stabilitet og slitesterk ytelse. Dette sommerdekket er svært velegnet til allsidig bruk for varebiler og lette lastebiler.
Pris fra 1190 kr/stk

Nordman SC

Nordman SC er sommerdekk for varebiler som gir holdbarhet, stabilitet og kjørekomfort. Dekkets mønsterbane slites jevnt og gir forbedret kjørelengde.
Pris fra 1092 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 70dB

Kargomax ST-4000

GT Radial Kargomax ST-4000 er et robust sommerdekk som er laget spesielt til campingvogner og tilhengere. Dekket kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. Dekket har lang levetid og kjørelengde, grunnet forsterkede sideveggskonstruksjoner og en solid gummiblanding. 
Pris fra 517 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 69dB

Kargomax ST-6000

GT Radial Kargomax ST-6000 er et robust sommerdekk som er laget spesielt til campingvogner og tilhengere. Dekket kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. Dekket har lang levetid og kjørelengde, grunnet forsterkede sideveggskonstruksjoner og en solid gummiblanding. GT Radial Kargomax ST-6000 er egnet for deg som ønsker en høyere belastningskapasitet.
Pris fra 676 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 70dB

Maxmiler Pro

Sommerdekket GT Radial Maxmiler Pro for varebiler er designet for å vare lenger selv under tung belastning.
Pris fra 681 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

Maxmiler-X

GT Radial Maxmiler-X er en ny generation C-dekk for lette lastebiler. Dekket gir god kjørelengde, og har god respons på både våte og tørre veier.
Pris fra 971 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: E
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

Vanhawk 2

Firestone Vanhawk 2 er et dekk for varebiler som har en robust konstruksjon for god slitestyrke og lang levetid.
Pris fra 2144 kr/stk
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 71dB

Argonite RV-4 Trailer

Radar Argonite RV-4 Trailer fra Radar er gode sommerdekk for tilhengere. Holdbare dekk som varer lenge og er stabile.
Pris fra 1024 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB

Argonite RV-4

Argonite RV-4 fra Radar er gode sommerdekk for mindre lastebiler. Holdbare dekk som varer lenge og er stabile. De har vannplaningsbeskyttelse og lavt støynivå.
Pris fra 602 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB

Mer om varebildekk

Dekk til tunge kjøretøy som varebiler, lette lastbiler og bobiler er spesielt utviklet for å takle utfordringene de utsettes for. Først og fremst er slike dekk konstruert for å kunne bære mer vekt over lengre avstander og ha god trekkraft uansett kjøreforhold. De har også et slitebanedesign som fokuserer på jevn, stabil og rolig kjøring. Varebiler er ofte ute på veien i timevis hver eneste dag, som betyr at dekkene utsettes for kontinuerlig hardt arbeid. Lav rullemotstand, godt veigrep og lang varighet er alle typiske egenskaper for varebildekk av høy kvalitet.

Bilkjøring under optimale forhold på sommeren byr på helt ulike utfordringer enn det vinterhalvåret typisk gjør, og da stilles det enda høyere krav til dekkene. Hos Vianor tilbyr vi et bredt utvalgt av kvalitetsdekk, inkludert sommerdekk og vinterdekk til både varebiler, bobiler, og lette lastebiler.

Om ønskelig kan vi også hjelpe deg med dekkskift, samt at vi på våre verksteder tilbyr dekkservice ved kjøp av dekk.

Forskjeller på personbildekk og varebildekk

Varebildekk er robuste, har forsterkede sidevegger, og kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. De bruker også en solid gummiblanding som bidrar til stabil og balansert kjøring. De er designet for å takle tung belastning og hardt arbeid, ofte under krevende forhold. De forsterkede sideveggene gjør at varebildekk kan motstå ekstra tunge belastninger. Tross alt de utsettes for, har de også en lang forventet levetid – noe som gjør dem økonomiske over tid.

Kort fortalt tåler varebil- og bobildekk mer enn personbildekk, og er laget for mer utfordrende og tøffere forhold.

Denne typen dekk er også testet under ekstreme forhold, for å forsikre at de kan stoles på under de mest krevende kjøreforholdene. Uansett om du skal bruke dekkene på en varebil i jobbsammenheng, eller legge ut på langtur i bobilen, er disse dekkene laget for å takle brasene. Varebiler og bobiler kan veie både det dobbelte, og noen ganger mye mer, enn hva personbiler gjør, som gjør at det kreves mer av disse dekkene.

Finn riktige dekk til din varebil eller bobil

Som med alle typer dekk, er det viktig å finne noen som passer til din bil og din bruk. For å gjøre det, må du først og fremst vite hvilken dekkdimensjon, hastighetsklasse og lasteindeks bilen din har. Den informasjonen finner du i bilens instruksjonsbok eller vognkort, og du kan også lese mer ved å trykke her. For sjåfører flest er komfort, sikkerhet, veigrep og kjøreegenskaper generelt sett de viktigste aspektene når man skal ha nye dekk til sitt kjøretøy.

Det samme gjelder også for varebil- og bobildekk, og er spesielt viktig da de disse dekkene blir utsatt for tung last og lange turer. Før du bestemmer deg for nye dekk, vil det være fordelaktig å tenke over hva de skal brukes til. Hvilket underlag kjører du hovedsakelig på, og under hvilke forhold kjører du mest?

Om du bruker en varebil til å transportere tyngre gjenstander vil det ofte bety mest kjøring i byer og på motorvei, mens en bobil tilbakelegger lengre strekker på grus- og skogsveier. Hvor lange avstander du normalt kjører, og hvor mye nyttelast du skal ha med deg, er også nyttig å tenke på for at kjøretøyet ditt skal yte maksimalt.

Hvis du er usikker på hvilke dekk du burde velge, er du hjertelig velkommen innom våre verksteder, der våre dyktige fagfolk gjerne hjelper deg!

Sommerdekk, vinterdekk og piggdekk til varebiler

Hos Vianor vil du finne et godt utvalg av både sommerdekk og vinterdekk til varebiler og bobiler. På vinteren er det spesielt viktig at du har riktige dekk som yter optimalt, spesielt med større kjøretøy og tung last. Derimot er det like viktig at vinterdekkene tas av til rett tid når våren kommer, da disse egner seg dårlig på varme og våte sommerveier.

Bobilentusiaster vil gjerne kunne bruke bilen sin året rundt, men slik kjøring på snø og is krever kunnskap om både veigrep og dynamikk, og det stilles store krav til bobildekk som brukes om vinteren. Vi har også et utvalg piggdekk til varebiler i vår katalog, som takler selv de tøffeste vinterforholdene med glans.

Vi skifter dekkene dine hos Vianor

Kjøper du dekkene dine gjennom oss, kan vi også hjelpe deg å montere dem gjennom vår dekkservice ved dekkjøp. Dyktig fagpersonell tar seg av hele jobben, samtidig som du får flere gode fordeler. Servicen inkluderer blant annet montering av dekk, nye ventiler, korrekt lufttrykk, gjenvinning av gamle dekk, med mer!

Hvis du helt og holdent vil slippe å tenke på dekkskifte, kan du overlate alt til oss gjennom vårt dekkhotell. Vi oppbevarer dekkene dine for deg og tar oss av all jobb, mens du sparer tid og slipper tunge løft! Servicen inkluderer også vask, forsikring og kontroll av dekkene, samt at du får en automatisk innkalling når neste hjulskift nærmer seg.

God tur og trygg reise!