Kjøp vinterdekk til varebil

Vinterdekk til varebil

Kjøp vinterdekk til varebil

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Aramid Sidewall TechnologyHakka GarantiNordisk vinterdekk
Uansett om du skal transportere varer eller reise på tur: nyt vinteren! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 er et nytt vare- og budbildekk med pigger, som er utviklet for krevende og allsidig vinterbruk og gjør hverdagen enklere for så vel håndverkere som førere av bobiler.
Pris fra 2021 kr/stk
Dekklasse: C2

Hakkapeliitta CR4

Nyhet!Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Nyt vinteren, uansett om du skal transportere varer eller ut og reise! Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4 er et nytt dekk for lette lastebiler og er utviklet for krevende og allsidig vinterkjøring, og gjør hverdagen enklere for både yrkessjåfører og gir ro i sjela på ferieturen.
Pris fra 1966 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakkapeliitta C3

Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 letter hverdagen for yrkessjåfører. Det slitesterke piggdekket mestrer med glans tøffe vinterforhold, og gir like balanserte og stabile kjøreegenskaper som andre Hakkapeliitta vinterdekk.
Pris fra 2021 kr/stk

Hakkapeliitta CR3

Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta CR3 for variert bruk på distribusjons og skapbiler overbeviser med sitt meget gode vintergrep og komfortable kjøreegenskaper. En ny generasjon gummiblanding gir optimalt grep og sikkerhetsegenskaper i toppklasse. Den meget slitesterke doble stålbeltekonstruksjonen holder også ved tøft bruk.
Pris fra 1966 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakkapeliitta LT3

Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 er laget for krevende vinterbruk og er pålitelig og trygt både på isete veier og på snødekte arbeidsplasser. Dekket har verdens første rustfrie stålpigger som sikrer maksimal slitestyrke. Et premium vinterdekk for lette lastebiler og tunge pick-ups.
Pris fra 4587 kr/stk

Nordman C

Nokian Nordman C er utviklet for varebiler som kjører i varierende vintervær. Nokian Tyres's Air Claw teknologi gir et sikkert vintergrep og god veikontakt. Stabile og presise egenskaper gir godt grep på isete, snødekte veier.
Pris fra 1612 kr/stk

Argonite Alpine

Radar Argonite Alpine er piggfrie vinterdekk for varebiler og distribusjonskjøretøy utviklet for sentraleuropeiske forhold. Med silica gummiblanding har dekket gode egenskaper på våte, slapsete og snødekte veier.
Pris fra 1721 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Vinterdekk for varebiler og lette lastebiler

Vårt dekksortiment inkluderer et bredt utvalg av piggdekk og piggfrie vinterdekk for varebiler og lette lastebiler. Det stilles høye krav til vinterdekk for varebiler og lette lastebiler da dekket ikke bare skal gi et sikkert grep i varierende værforhold; dekket skal også utvikles til å tåle tung belastning og gi mange mil. Dette er spesielt viktig hvis kjøretøyet brukes i arbeid, der eventuell nedetid kan være svært kostbar. Uansett om du bruker kjøretøyet ditt til yrkestrafikk eller til privat kjøring, har vi vinterdekk som passer dine behov. Velkommen til et av våre serviceverksteder så hjelper vi deg å finne sikre vinterdekk som passer din kjørestil og behov.

Vinterdekk med lav rullemotstand gir lavere drivstoffkostnader og er bra for miljøet

Dog generelt for alle kjøretøy, er drivstoffkostnadene til varebiler spesielt viktige dersom du driver en bedrift der disse direkte påvirker lønnsomheten din. Derfor er det viktig å være oppmerksom på rullemotstanden når du velger vinterdekk til din varebil eller lette lastebil. Det er også en av grunnene til at billige vinterdekk, som ikke alltid gir lav rullemotstand, kan bli overraskende dyre når man skal vurdere kostnadene over hele dekkets levetid. Når du er på utkikk etter slitesterke vinterdekk til din varebil med lav rullemotstand anbefaler vi det piggfrie vinterdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4, som kombinerer lav rullemotstand med godt vintergrep. Kjører du mest på isete veier og ønsker utmerket grep, kan piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 være akkurat det riktige vinterdekket for varebilen din, da dette piggdekket kombinerer sikkerhet, holdbarhet og utmerket grep med moderne vinterdekkteknologi. Les mer om Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdekk for varebiler og lette lastebiler her>>.

Et trygt valg av vinterdekk for varebiler og lette lastebiler

Både Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 og Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 bruker Aramid Sidewall-teknologi, som beskytter dekket mot ytre støt og kutt som lett oppstår når man kjører ned i en grop i veien, eller langs en kantstein som skraper på dekksiden. Alle Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdekk kommer med Hakka Garanti inkludert 1 års gratis veihjelp, som erstatter ditt skadede dekk hvis det ikke lar seg reparere. Les mer om Hakka Garanti her>>.

Dekkservice for din varebil eller lett lastebil

Velkommen til et av våre serviceverksteder når du har behov for dekkservice. Vi hjelper deg med å finne riktige dekk til din kjørestil og dine behov, og tilbyr en profesjonell service når det kommer til montering, balansering, dekkskift og dekkhotell. Vi sjekker også statusen på dekkene dine slik at du kan unngå kostbar nedetid. Benytter du også vårt dekkhotell vil du motta et forslag til tidspunkt for dekkskift på SMS når det er på tide å skifte dekk. Les mer om vårt dekkhotell her>>.