Vianor i dag

Vianor er Nordens største dekk- og bilservicekjede med 1501 avdelinger. Vianor serviceverksteder er spesialister på dekkservice. Takket være et omfattende salgsnettverk behøver du ikke å lete lenge for å finne ditt nærmeste Vianor serviceverksted. I Norge finnes det nærmere 90 Vianor serviceverksteder og Vianor partnere rundt om i landet. Navnet Vianor har sine røtter i latin, og betyr "nordisk vei". Navnet gir uttrykk for kjedens grunnlag: Ekspertise innen de nordiske forholdene.

Bredt utvalg og konkurransedyktige priser

Vianor har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt industri, anlegg, jordbruk og motorsykler. Vianor selger over 1 million personbil- og varebildekk i året. Blant produktutvalget finnes merker som Nokian, Michelin og Bridgestone. Gjennom store innkjøp oppnås bedre prisfordeler og et omfattende produktutvalg, hvilket er til nytte for den enkelte forbruker.

Alle Vianor avdelinger tilbyr felger og batterier, i tillegg til alt innen dekk og dekkmontering. I Vianors produktsortiment finnes en mengde biltilbehør. Våre avdelinger selger vanlige slitedeler, som for eksempel vindusviskere, bilpleieprodukter og spylevæske. Med hjelp fra våre leverandører kan vi raskt bestille de delene du er på jakt etter. Våre kunnskapsrike selgere hjelper deg å finne det tilbehøret som er riktig for deg og din bil. 

Bilservice og dekktjenester

I tillegg til montering av dekk og felger kan Vianor også utføre oljeskift, justere hjulstilling, kontrollere og reparere hjulopphenget på personbiler, og tilby service på aircondition og klimaanlegg. Vianor kan også tilby dekkhotelltjenester, som innebærer at du oppbevarer dine dekk hos Vianor mellom sesongene. Utover oppbevaringen av dekk inngår også dekkvask og montering på bilen. Du kan også velge å få automatisk påminnelse om timebestilling i forbindelse med dekkskifte både vår og vinter.

Vianors nettbutikk selger dekk og felger døgnet rundt, alle dager - hele året. På internett kan man også enkelt bestille tid for Vianors ulike tjenester.

Hos Vianor kan du bruke vanlig bankkort for betaling, og du kan også betale med Visa, Mastercard, kontant eller med VIPPS. I vår nettbutikk kan du velge å betale ditt kjøpt med bankkort, raskt, enkelt og trygt. 

Kontaktinformasjon

Vianor AS
Postboks 43
N-2027 KJELLER
Tel. + 47 64 84 77 60
Fax + 47 64 84 77 90

ORG nummer: 935429447