Vianor – Nordens største dekk- og bilservicekjede

Nyt en trygg og sikker reise med Vianor! Vi tilbyr et bredt utvalg sommerdekk og vinterdekk fra kjente dekkprodusenter, dekkhotell, dekkservice og et stort spekter av bilservicetjenester. Ved å velge våre enkle, raske og pålitelige dekk- og bilservicetjenester av høy kvalitet, kan du alltid føle deg trygg etter et besøk hos oss. Hos Vianor setter vi sikkerhet først både for kunder og ansatte.

Vårt produktutvalg inkluderer dekk til personbiler, SUV-er, varebiler, motorsykler og lastebiler, for ikke å glemme tunge maskiner. I tillegg til dekk for alle årstider og kjøreforhold, tilbyr vi også andre produkter og tjenester som felger, dekkhotell, EU-kontroll, hjulstillingskontroll, originalservice, oljeskift, AC-service og andre bilverkstedstjenester. Vi selger biltilbehør som bilbatterier, spylevæske og viskerblad, og vi utfører også feilkodeavlesning, samt kontrollerer og programmerer TPMS-sensorer, et lufttrykkovervåkingssystem for dekk. 

Vedlikehold av bil og dekkservice

I tillegg til montering av dekk og hjulskift, har vi et komplett utvalg av andre dekkservicetjenester som f. eks. dekkbalansering, hjulstillingskontroll og reparasjon av punkterte dekk. Dersom du sjekker inn på vårt dekkhotell, kontrollerer og oppbevarer vi dekkene dine mellom årstidene, slik at du kan bruke tiden din og plassen hjemme til andre ting.

Vi utfører også bilservicer og reparasjoner på de fleste bilmerker, så med et besøk hos oss kan du få gjort unna alle ærender knyttet til bil og dekk på ett og samme sted.

Alle dekk- og bilservicetjenestene våre inkluderer en gratis digital måling av mønsterdybden på dekkene dine. Målingen genererer en statusrapport på dekkene dine, som vi sender deg per e-post. Vi utvikler stadig våre digitale tjenester for å gjøre dekk- og bilrelaterte forhold enklere for deg som kunde.

Vi står til tjeneste uansett hvor du befinner deg

Med våre rundt 170 egne serviceverksteder og over 140 samarbeidspartnere er Vianor Nordens største dekk- og bilservicekjede.

I tillegg til våre mange serviceverksteder, hjelper vår kundeservice deg raskt og enkelt på telefon 915 11 500 eller chat. Du kan også besøke nettstedet vårt døgnet rundt for å kjøpe dekk, felger eller bestille time for dekkservice eller bilservicetjenester - nårenn det måtte passe deg.

Skreddersydde tjenester for bedriftskunder

Vårt mål er å kunne gi våre bedriftskunder en optimal, behovstilpasset service enten via vårt nettverk av serviceverksteder eller direkte ute hos kunden. Digital flåteadministrasjon og proaktivt dekkvedlikehold er viktige komponenter i løsningene Vianor tilbyr våre bedriftskunder.

Med vår lange erfaring innen dekk- og bilservicebransjen og vår omfattende service- og produktportefølje, finner vi den beste løsningen for din bedrifts behov – uavhengig av om du er en liten lokal aktør eller et stort multinasjonalt firma.

Våre bedriftskunder inkluderer dekkforhandlere, bilforhandlere og bilverksteder som trenger dekk til sine egne kunder, samt lastebil-, buss- eller lastebilflåter, leasingselskaper og andre sluttbrukere som trenger dekk og service til kjøretøyene sine. Dekk og tjenester for tunge kjøretøy innen f. eks. skogs-, landbruks-, anleggs- eller gruve- og steinbruddindustrien er også inkludert i porteføljen vår. Vi tilbyr også våre bedriftskunder 24-timers dekkservice.

Velkommen til oss!


I Vianor skal alle føle at de kan være seg selv på jobben. Vi skal være en trygg og inkluderende arbeidsplass og vi ser på mangfold som en styrke. Derfor har vi mangfold, likestilling og diskrimineringsspørsmål på dagsorden.

Vianor likestillingsredegjørelse