Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk

Dekk kommer i mange ulike varianter, og hos Vianor har vi et bredt utvalg bildekk av ypperste kvalitet. Uansett om du skal ha nye dekk til din personbil, SUV, varebil, motorsykkel, varebil, lastebil eller traktor, har vi dekket som passer for ditt kjøretøy!

Et godt og riktig dekk vil gi mye tilbake over lang tid, både når det kommer til sikkerhet, komfort, kjøreegenskaper og ytelse.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Dine fordeler

  • Vi hjelper deg å finne den riktige dekkstørrelsen som passer til ditt kjøretøy
  • Hos oss vil du finne et omfattende utvalg av merkedekk av høy kvalitet i flere ulike prisklasser, som passer til alle typer kjøretøy
  • Våre fagfolk har høy kompetanse, kjenner de ulike dekktypene, og hjelper til med å finne de riktige dekkene for deg og ditt bruk
  • Ved å kjøpe både dekk og felger i samme pakke, sparer du penger
  • I tillegg til et stort utvalg dekk, tilbyr vi også en rekke tilleggstjenester – som blant annet bytte av dekk og montering av nye dekk

Finn de riktige dekkene til ditt kjøretøy hos Vianor

Bildekk kommer i mange ulike størrelser, med varierende egenskaper. Felles for alle de ulike dekktypene, er at de skal sikre veigrep og sørge for trygg, komfortabel og pålitelig kjøring. Dekk er spesialutviklet for å takle bestemte forhold, slik at de best mulig takler utfordringene de utsettes for. Dette gjelder først og fremst for sommer- og vinterdekk, som har vidt forskjellige egenskaper tilpasset det de skal brukes til, men det gjelder også for de ulike dekktypene som sitter på ulike typer kjøretøy. Dekk er forskjellige basert på hvilket kjøretøy de er montert på – SUV- og varebildekk er for eksempel mer robuste og er konstruert for å takle tøffere utfordringer enn personbildekk.

I vårt brede utvalg vil du finne et mangfold av dekk, som alle er hensiktsmessig utviklet basert på hvordan de skal brukes. Hvilke dekk som er riktige for ditt kjøretøy, vil være avhengig av biltype, størrelse, årstid og bruk. Noen bilister foretrekker også dekk fra en bestemt fabrikat – hos Vianor fører vi dekk fra flere av de beste produsentene.

Når du velger dekk, bør du tenke på under hvilke forhold du hovedsakelig kjører. Vi har vinterdekk både med og uten pigger, som har ulike egenskaper. Et riktig sommerdekk for ditt bruk vil gi optimalt veigrep på varme og våte veier, som også forhindrer vannplaning.

Hvis du er usikker på hvilke dekk du burde velge, er du hjertelig velkommen innom våre verksteder, der våre dyktige fagfolk gjerne hjelper deg!

Personbildekk

Personbildekk er den største kategorien av bildekk vi fører. Disse allsidige dekkene er laget for å takle både hverdagslige og mer utfordrende braser. Kjøreforholdene endres med sesongene, og det er derfor helt avgjørende at man bruker riktige dekk basert på årstid. Hos Vianor har vi personbildekk for både sommer og vinter. For de tøffe utfordringene den nordiske vinteren kan by på, har vi også piggdekk for personbiler. Husk at hvis du kjører med piggdekk, må disse av senest første mandag etter 2. påskedag, eller 1. mai i Nordland, Troms og Finnmark.

SUV-dekk

SUV er en av de aller mest populære biltypene på norske veier. Disse romslige og kraftige bilene med høy bakkeklaring er svært allsidige, og kan brukes både i by og terreng. SUV-dekk er generelt sett mer robuste enn personbildekk, og er laget for å takle større anstrengelser og mer vekt.

De flest SUV-er kommer med firehjulstrekk, og passer ypperlig til bruk under tøffe, norske kjøreforhold. Vi har derfor et godt utvalgt vinterdekk til SUV, både med og uten pigger.

Varebil- og bobildekk

I likhet med dekk til SUV-er, kreves det mer av dekkene som brukes på varebiler og bobiler. Disse dekkene skal ikke bare takle store og tunge kjøretøy, men også tung last. Pålitelige varebildekk av høy kvalitet har mange bruksområder, og gir like stabil kjøring både på humpete byggeplasser og gruslagte skogsveier, som ved langdistansekjøring på motorvei – uansett om det dreier seg om en ferietur eller varetransport.

Flere av sommerdekkene har Aramid-forsterkning i sideveggene, som bekjemper støt- og kuttskader, mens de tøffe vinterdekkene mestrer de nordiske utfordringene med glans, slik at du kan bruke kjøretøyet året rundt med god samvittighet.

Motorsykkel- og scooterdekk

Hos Vianor har vi også et komplett utvalg av MC- og scooterdekk. Her vil du finne et stort sortiment dekk fra Dunlop for din motorsykkel. Vi har også et utvalg modeller for scooter, moped og enduro-sykkel.

Dekk for anlegg, industri, landbruk og lastebil

For de største tungvekterne blant kjøretøy kreves de aller mest utholdende dekkene. Hos oss vil du finne dekk for kjøretøy som brukes til landbruk, jordflytting og tyngre industri, samt tunge lastebiler. Sjekk ut vårt omfattende utvalg av dekk til anlegg og industri, landbruk og traktor, samt lastebil og buss.

Andre tjenester og servicer hos Vianor

I tillegg til å føre kvalitetsdekk i flere ulike prisklasser fra ledende produsenter som Nokian Tyres, Radar og GT Radial, tilbyr vi også et stort utvalg felger. Her kan du bruke vår kjekke «felgvelger» til å finne felgene som passer til bilen din.

Våre Vianor-verksteder er spredt utover store deler av landet, og her tilbyr vi alt fra oljeskift og AC-service, til EU-kontroll og generell bilservice. Vi har også et førsteklasses dekkhotell, der vi tar oss av all jobben – skifte, vask og oppbevaring av hjulene, samt at vi kontakter deg når det er på tide med et dekkskifte!

God tur og trygg reise!