Felger I Stort utvalg - kjøp på nett - Vianor

Sølv, matt svart, high gloss, antrasitt, tofarget?
5-eiker eller 10-eiker, konkav eller med spesialeffekt?


Mulighetene hos Vianor er mange! Med Vianors felgvelger finner du enkelt felger til bilen din. Vi har et bredt utvalg av felger i høy kvalitet. Vi hjelper deg med å finne riktig felg som passer din bil, i en stil og prisklasse som passer deg. Du kan også kontakte ditt nærmeste Vianor serviceverksted


OBS: Leveringstiden på felger kan variere - vi kontakter deg dersom vi trenger mer enn 5 dager på oss.

Steam

AEZ er tysk kvalitet og design. Felgen er egnet for bruk året rundt og er TÜV-godkjent.
Pris fra 3101 kr/stk

10 Silver

Sølv metallic felg som er originaltilpasset BMW. Du kan bruke originale bolter og original navkopp fra 16''-18''.
Pris fra 2926 kr/stk

Et stort utvalg felger hos Vianor

Dekk og felg er en langsiktig investering i utseendet og egenskapene til bilen din. Hos Vianor finner du et stort utvalg flotte felger som gjør at bilen din skiller seg ut. Enten du er ute etter noen ekstra stilige felger til sommersesongen, eller felger som passer for alle årstider, så finner du et omfattende sortiment av forskjellige design og dimensjoner i Vianors nettbutikk og ute på servicepunktene. Det er bare å velge det som passer din bil.

Finn enkelt dine nye felger ved hjelp av vårt felgsøk

Å velge riktige felger trenger ikke være vanskelig. Vi har laget et felgsøk for å hjelpe deg med å finne felgene som passer til din bil. Du legger ganske enkelt inn bilens registreringsnummer, og i resultatlisten finner du de aktuelle felgene som passer. Du kan også bla gjennom felger ut i fra bilmodell ved å oppgi bilmerke, produksjonsår, modell og motor. Det er også enkelt å bla gjennom felgene ved hjelp av felgstørrelsen: velg felgstørrelse, innpress og boltsirkel, og finn felgene som passer din bil basert på informasjonen du har oppgitt i søket. Les mer om valg av felg her.

Tradisjonelle felger eller noe mer spektakulært?

Hos Vianor fører vi felger fra en rekke leverandører. Det medfører at du får store valgmuligheter ved kjøp av felger hos oss, uansett hva du er ute etter! Vi har tradisjonelle felger i mange ulike dimensjoner, samt mer spektakulære produkter for deg som ønsker å skille deg ut. Vi har også felger i mange ulike prisklasser, der du kan finne kvalitetsfelger som kan brukes året rundt.

Blant de mer tradisjonelle felgene finner vi de sølvfargede produktene, men svarte felger har også blitt mer vanlig. Disse kommer blant annet i matt, glossy og metallic. Om ønskelig, kan du også gå for en mellomting med mørkt sølv eller grå. Du kan også få tofargede felger eller felger med diverse spesialeffekter, om du ønsker noe mer ekstraordinært. Ta kontakt via chat-funksjonen, telefon eller kom innom våre serviceverksteder om du ønsker mer informasjon!

Felger av høy kvalitet

Alle felgene i vårt sortiment kommer fra anerkjente produsenter og holder høy kvalitet. Prisforskjellene kan sprike en hel del, og dette blir hovedsakelig avgjort av størrelsen på felgen og hvilken produsent som har laget dem, samt hvilken produksjonsmetode som ble brukt. 

Felger kommer i stål eller aluminium, der sistnevnte refereres til som lettmetall-felger. Støpte felger er generelt sett rimeligere, men er tyngre og påvirker bilens kjøreegenskaper og drivstofforbruk. Smidde felger koster mer, men er også lettere, mer holdbare og ruster ikke like lett.

Hvis felgene skal brukes på vinteren der det er mye snø, kan det være lurt å unngå felger med mange tettplasserte eiker – det kan være tidkrevende å fjerne snøen manuelt fra disse. Velg blant mengder av kvalitetsfelger som passer spesielt godt til personbiler, SUV, firehjulstrekk, varebiler og bobiler, med mer!

Felger tilpasset spesifikke bilmerker

Det er viktig at felgene du kjøper passer til ditt kjøretøy. I bilens registreringsbevis finner du informasjon angående dekk- og felgstørrelse som bilen er registrert for. Hvis du kommer innom et av våre verksteder, kan du også få hjelp av våre erfarne fagfolk.

Mange av felgene vi fører kommer i ulike dimensjoner, og passer til de fleste typer kjøretøy. Andre produkter er spesialtilpasset spesifikke bilmodeller eller bilmerker, som for eksempel Audi, Mercedes, Volvo, BMW og Volkswagen, med mer. Om du bruker vår felgvelger ovenfor, får du raskt en oversikt over hvilke felger som er tilgjengelige for din bil.

Viktig å huske på

Det er viktig at innpresset på felgene stemmer overens med bilen din når du kjøper nye felger. Innpress er et mål som tilsier hvor langt inn felgene burde plasseres i forhold til senterpunktet – hvis innpresset ikke stemmer, kan det resultere i at hjulet støter mot skjermens ytterkant eller støtdemperen. Bredden på felgene, størrelsen på dekkene og hva slags bil du har avgjør dette målet.

Boltsirkelen angir hvor mange bolter som skal brukes, samt diameteren på disse. De fleste biler behøver fire eller fem bolter. Det er derfor ikke helt fritt fram når det kommer til valg av felg, men til gjengjeld har vi et stort utvalg felger, der du garantert vil finne noe du liker!