Kjøp vinterdekk

Vinterdekk - Stort utvalg - Vianor

Kjøp vinterdekk

Hakkapeliitta R5

(59 kundeomtaler)
Testvinner!Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er et piggfritt vinterdekk for personbiler, utviklet for å gi deg den reneste formen for sikkerhet takket være sin innovative kombinasjon av vintergrep, stillhet og miljøvennlighet. Nyheten og testvinneren Hakkapeliitta R5 med det nye Double Block Grip-mønsteret gir kompromissløst grep og kjøreegenskaper, og klassens beste ytelse på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene.
Pris fra 1512 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): A 68dB

Hakkapeliitta R5 EV

(14 kundeomtaler)
Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV er et piggfritt vinterdekk for personbiler, crossovers og SUV-er, designet og utviklet med miljøvennlig teknologi og gir el- og hybridbiler maksimal sikkerhet, komfort og økt rekkevidde. Klassens beste ytelse på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene, mens SilentDrive™-teknologien sørger for imponerende komfortegenskaper.
Pris fra 3860 kr/stk
Dekklasse: CI
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 70dB

North 9

Nyhet!Nordisk vinterdekk
Nordman North 9 er et nytt piggdekk for personbiler som gir solid ytelse under alle vinterforhold.
Pris fra 1389 kr/stk

Hakkapeliitta 10

(85 kundeomtaler)
Double Stud TechnologyTestvinner!Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Ro i sjela for den nordiske vinteren! Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Testvinneren Hakkapeliitta 10 gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is ved hjelp av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø.
Pris fra 1631 kr/stk

Hakkapeliitta 10 EV

(10 kundeomtaler)
Silent Drive TechnologyTestvinner!Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Testvinneren gir ro i sjela for den nordiske vinteren! Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV for el- og hybridbiler er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. SilentDrive™-teknologien absorberer støytoppene, senker støynivået og gir en mer behagelig kjøreopplevelse. Det kombinerer lavt støynivå, miljøvennlighet og overlegent grep på snø og is med Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, som gir maksimal sikkerhet på is og snø.
Pris fra 4476 kr/stk

Hakkapeliitta 9

(89 kundeomtaler)
Nordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 er utstyrt med en revolusjonerende piggteknologi, som er den eneste av sitt slag i verden. Dekkene gir fremragende sikkerhet, utviklet spesielt for nordiske vintre. Stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær. Støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk.
Pris fra 1350 kr/stk

Hakkapeliitta R3

(87 kundeomtaler)
Nordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 er et piggfritt vinterdekk med den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort. Kjør sikkert gjennom en nordisk snøstorm; den vil være like solid under snøfylte innkjørsler som isblanke veier. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.
Pris fra 1175 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 71dB

Nordman 8

Eco Stud 8Nordisk vinterdekk
Nordman 8 piggdekk er et balansert og trygt dekk på både is og snø. Kjørefølelsen er presis og behagelig, enten du kjører på glatte veier eller i varmere vintervær. Piggkonseptet Eco Stud 8 gir sikkert grep på vinterens skiftende føre.
Pris fra 1294 kr/stk

Nordman RS2

Nordisk vinterdekk
Nordman RS2 gir sikre kjøreegenskaper på all slags føre. Nordman RS2 piggfritt dekk garanterer slitesterk, pålitelig og trygg kjøring i den nordlige vinteren. Pumpelamellene gir ekstra grep på våt is.
Pris fra 1008 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 71dB

WinterPro 2 EVO

Nyhet!
GT Radial WinterPro 2 EVO piggfrie vinterdekk designet for personbiler, ytelse og sikkerhet for varierende vinterforhold.
Pris fra 692 kr/stk
Dekklasse: CI
Drivstofforbruk: E
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 69dB

Dimax Alpine

Radar Dimax Alpine - piggfrie dekk for personbiler og SUV-er.
Pris fra 809 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): A 68dB

Dimax Ice

Nordisk vinterdekk
Radar Dimax Ice er et piggfritt vinterdekk for personbiler og SUV-er. Dekket gir sikkerhet og kontroll på vinterveier.
Pris fra 839 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): A 69dB

Dimax Ice Lock

Nordisk vinterdekk
Dimax Ice Lock er et piggdekk for personbiler, CUV-er og SUV-er. Dekket gir sikkerhet og kontroll under nordiske vinterforhold.
Pris fra 1031 kr/stk

Gode ​​vinterdekk er en forutsetning for trygg vinterkjøring.

Vinterdekk må gi maksimalt grep for å kunne takle de glatte og stadig skiftende veiforholdene i Norden. Snødekte veier, glatte partier og slaps setter utfordrende rammer for vinterkjøring, der veien til tider kan være ekstremt glatt. Under disse værforholdene er høykvalitets vinterdekk er et premiss for å gi deg trygg og sikker kjøring. Hos våre verksteder finner du Nokian Tyres Hakkapeliitta piggdekk og piggfrie vinterdekk, Nokian Tyres Nordman pigg- og piggfrie vinterdekk og et bredt utvalg av vinterdekk fra andre dekkprodusenter som Michelin, Bridgestone, Goodyear, GT Radial og Radar.

Piggdekk eller piggfrie dekk?

Det er to typer vinterdekk: piggdekk og piggfrie dekk (friksjonsdekk). Når du skal velge nye vinterdekk til bilen din, burde du vektlegge kjøreforholdene der du hovedsakelig skal bruke dekkene, samt kjørestilen din. Som en tommelfingerregel gir vinterdekk med pigg det beste grepet under de skiftende værforholdene i Norden. De gir også kortere bremselengde på is sammenlignet med piggfrie dekk.

Grepet på piggfrie vinterdekk har dog forbedret seg betraktelig de siste årene. Viktige fordeler med piggfrie vinterdekk er bedre kjørekomfort, lav dekkstøy og ikke minst lavere rullemotstand som gir mindre drivstofforbruk. Dersom du velger piggfrie vinterdekk, må du være påpasselig med at de er tilpasset nordiske forhold, siden piggfrie vinterdekk produsert for bruk i Sentral-Europa har en helt annen gummiblanding som ikke vil kunne gi tilstrekkelig grep på de norske vinterveiene.

Vinterdekk 2022

Vi tilbyr et bredt utvalg vinterdekk for å sikre det aller beste grepet under de skiftende værforholdene som ventes under den nordiske vinteren 2022. Det knyttes store forventninger til det nye piggfrie vinterdekket for sesongen, Nokian Tyres Hakkapeliitta R5. Dekket gir deg den reneste formen for sikkerhet takket være sin innovative kombinasjon av vintergrep, stillhet og miljøvennlighet. Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 kommer dessuten i egen SUV-utgave, samt elbil/hybrid-varianten Hakkapeliitta R5 EV.

I fjor høst kom nyheten og testvinneren Nokian Tyres Hakkapeliitta 10, som kombinerer overlegent is- og snøgrep, gir maksimal kjørekomfort og et svært behagelig lydbilde, samt lav rullemotstand for å redusere drivstofforbruket. SUV-utgaven Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV og elbil/hybrid-modellen Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er også tilgjengelig i dette nye vinterdekket.

Skift til vinterdekk hos Vianor

La våre erfarne fagfolk ta dekkskiftet for deg! Hos Vianor monterer vi gladelig vinterdekkene for deg, så kan du ganske enkelt nyte kjøreopplevelsen. Ved å benytte våre dyktige fagfolk, kan du også være trygg på at vinterdekkene dine har blitt kontrollert ved montering, og oppfyller lovkravene for vinterdekk. Les mer om Vianors dekkmontering.

Billige vinterdekk kan gi ubehagelige overraskelser på glatte veier

Å kjøpe billige vinterdekk kan virke tiltalende når du skal velge nye dekk. Det er imidlertid verdt å ta hensyn til kvaliteten når du velger dekk til bilen din. Premium vinterdekk er designet og grundig testet for å oppfylle de høyeste kravene med hensyn til pigger og piggplassering, dekkmønster, konstruksjon og gummiblanding, noe som gir forutsigbar kjøring og utmerket grep på glatte veier. Billigere vinterdekk oppfyller muligens ikke de samme forventningene som til et premiumdekk, selv om de har godt med pigger.

Når er riktig tidspunkt å skifte vinterdekk?

I Norge er det tillatt med piggdekk fra 1. november og tom. første helg etter 2. påskedag i Sør-Norge. I Nordland, Troms og Finnmark er tilsvarende periode 15. oktober og tom. 31. mars. Det er viktig å nevne at det er tillatt å bruke piggdekk også utenom denne perioden når vær- og føreforhold tilsier det. Les om regler og råd om dekk.

Fordelene med gode vinterdekk

Vinterdekkene dine har en svært viktig oppgave under kjøring på utfordrende forhold. Uansett om du velger piggdekk eller piggfrie dekk, er vinterdekkene konstruert for å takle den nordiske vinteren på best mulig vis. Gjennom en mykere gummiblanding og et nøye utviklet dekkmønster sørger vinterdekk for optimalt veigrep på is og snø. Under de aller mest utfordrende isforholdene er piggdekkene suverene, og takler selv varierende veiforhold og plutselig endringer under kjøringen.

Piggfrie vinterdekk er på sin side drivstoffbesparende, lager mindre støy, og gir mer komfortabel kjøring. For erfarne sjåfører med en rolig kjørestil, kan vinterdekk uten pigger være den beste løsningen – men tenk etter hvor du kjører, og se alltid an forholdene.

Vi lagrer vinterdekkene dine for deg

Riktig oppbevaring av dekkene dine når de ikke er i bruk har stor innvirkning på levetiden. God oppbevaring kan forlenge levetiden med flere sesonger! Når dekkene blir stående over lang tid, vil de påvirkes av elementene. Dekk burde helst lagres i jevn temperatur og helst under 15 plussgrader. De burde også beskyttes mot fukt og direkte sollys, samt ikke oppbevares med apparater som avgir ozongass. Vi har laget en liste med flere gode tips for lagring av dekk, der du kan lære mer om optimalisering av dekkenes levetid.

Om du heller vil at vi tar jobben for deg, tilbyr vi også et førsteklasses dekkhotell. Vi sørger for riktig og trygg oppbevaring av dekkene dine, og servicen kommer i tillegg til en rekke andre fordeler. Dekkskift er inkludert i servicen, samt at vi kontakter deg når det er på tide å skifte hjulene. Servicen inkluderer også korrekt dekktrykk, etterstramming av felger og kontroll av dekkene m.m.

Spar tid, få bedre plass, forleng dekkenes levetid og slipp alle tunge løft med Vianors dekkhotell!

God tur videre, og trygg reise.