Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV piggfrie vinterdekk

Dekkegenskaper

Testvinner!
Nyhet!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV

Piggfrie dekk

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV piggfrie vinterdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Nyhet!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV testvinner 2022!

  • Rent vintergrep og balanserte kjøreegenskaper
  • Økt stabilitet og utmerket kjørekomfort
  • Miljøvennlig mobilitet med drivstoffbesparelser
  • Aramidforsterkede sidevegger for holdbarhet og beskyttelse

OPTIMALT GREP PÅ IS

Nye Hakkapeliitta R5 SUV er utviklet for alle nordiske vinterforhold og gir deg forutsigbar ytelse på bare, våte, isete og snødekte veier. Det nye Double Block Grip-mønsteret gir førsteklasses grep og kjøreegenskaper, mens den utmerkede ytelsen på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene. De mikroskopiske krystallene fungerer som integrerte pigger. Etter hvert som dekket slites, kommer krystallene frem og gir deg grepet du trenger.

KONTROLL

Vinteren gir førerne en rekke utfordringer, fra snø- og isdekte veier til telehiv som lager store sprekker og hull i asfalten. Hakkapeliitta R5 SUV har en sterk stamme som forbedrer stabiliteten og holdbarheten ytterligere. Tilfeldige dekkskader kan gi store kostnader, men sideveggene i aramid kan hindre at skaden oppstår i det hele tatt. De aramidforsterkede sideveggene gir holdbarhet og beskyttelse under krevende kjøreforhold. Den sterke, syntetiske aramidfiberen som brukes i gummiblandingen, forsterker sideveggene og gjør dekket mer bestandig mot slag og kutt som eller lett ville ha skadet dekket.

Trygg og grønn mobilitet

Hakkapeliitta R5 SUV er helt fra materialutvelgelsen designet til å etterlate et mindre karbonavtrykk. Den stive gummiblandingen fungerer innenfor et stort temperaturområde, noe som gir utmerket slitestyrke, mens den lave rullemotstanden gir drivstoffbesparelser og reduserer skadelige utslipp. Green Trace-gummiblandingen som er utviklet for SUV-er, gir utmerket vintergrep, kjørelengde og lav rullemotstand med økt stabilitet og holdbarhet.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

1. plass - Motor (09/2022 Norge)

Nokian Tyres tar full pott i både snø- og isdisiplinene. Mest imponerende er svinggrepet på is, der dette som eneste piggfrie dekk beholder god kontrollbarhet også på feil side av grepsgrensen. Det store løftet vis-a-vis forgjengeren er på tørr vei, ikke minst det faktum at støynivået ikke lengre kryper opp mot slitsomme frekvenser. Styringen er noe vassere, og i unnamanøvertest er Hakkapelitta R5 SUV reaksjonsrask og fortsatt stabil. Rullemotstanden er den laveste hos samtlige.

EU-dekkmerking: T432195