Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): A 68dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 475kg (82)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5

Piggfrie dekk til personbil

(59 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): A 68dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 475kg (82)
  • Utmerket kjørekomfort og støynivå
  • Førsteklasses vintergrep og balanserte kjøreegenskaper
  • Miljøvennlig mobilitet med drivstoffbesparelser

Optimalt grep på is

Den norske vinteren kan være uforutsigbar og farlig, men dekkene bør ikke være det. Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er utviklet for alle nordiske vinterforhold og gir deg forutsigbar ytelse på bare, våte, isete og snødekte veier. Det nye Double Block Grip-mønsteret gir førsteklasses grep og kjøreegenskaper, mens den utmerkede ytelsen på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene. De mikroskopiske krystallene fungerer som integrerte pigger. Etter hvert som dekket slites, kommer krystallene frem og gir deg grepet du trenger.

REN STILLHET

Dekkstøy påvirker kjørekomforten og derfor gjør lavere støynivåer reisen mer komfortabel og mindre utmattende for føreren. Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 gir deg et jevnt og komfortabelt lydbilde. De behagelige støynivåene kommer ved å eliminere de mest forstyrrende støytoppene som det menneskelige øret kan oppfatte. Den nye Silent Touch-mønsterdesignet gir komfortabel kjøring takket være den nye mønsterblokkfordelingen.

REN MILJØVENNLIGHET

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er allerede fra materialutvelgelsen designet for å etterlate et mindre karbonavtrykk ved hjelp av den nye Green Trace-sammensetningen gir deg utmerket vintergrep, bedre kjørelengde og lav rullemotstand. Den store mengden naturgummi holder sammensetningen fleksibel under alle forhold og den lave rullemotstanden gir drivstoffbesparelser og reduserer skadelige utslipp. Mer enn én tredel av materialene i sammensetningen er fornybare og resirkulerte.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

3. plass - Motor (03/2023 Norge)

"Dekket har pigge reaksjoner og styrer fint inn i svingene. Til å være et mykt friksjonsdekk byr det på kjøreglede, med et medstyrende bakparti som passer godt for aktive sjåfører. Nokian passer for dem som prioriterer vintervei-kvaliteter høyest av alle. Klasseledende vintergrep, lav rullemotstand."

EU-dekkmerking: T432135

Meget godt vinterdekk
Volvo PV/XC - 16.3.2024
Kjøpt oktober 2022. Godt vinterdekk med veldig godt grep på is. Beste jeg har hatt på 50 år. Verdt investeringen.
Fornøyd. Bra Garanti
Tesla 3 - 12.3.2024
Kjøpte et sett i januar, fikk en skade på siden av dekket i februar og fikk nytt dekk på garanti uten spørsmål.
Beste vinterdekk til nå
Nokian-fan - 11.3.2024
Kjøpte dekkene for 3 uker siden. Meget stabile og støysvake piggfrie vinterdekk. Har hatt meget god erfaring med Nokian Hakkapellita piggfrie vinterdekk tidligere som var slitesterke og holdt 5 sesonger.
Et godt valg av vinterdekk
Audi A7 - 5.3.2024
Vi har hatt dekkene i kort tid, uten særlig utfordrende vinterføre. I forhold til våre gamle dekk er det som om vi har fått en ny bil. Gode å kjøre på bar vei og takler is på asfalt veldig godt. Ser frem til neste vinter!
god på is og snø,stor forskjell fra de gamle
biek - 26.2.2024
fornøyd , merket det spesielt når jeg kjørte ut av verksted på slapseføre
Trygghet på vinterveier både på hovedveier og i fjellet
Torejak - 1.2.2024
Byttet dekk på 2 biler. Tesla S 85D og MB 220 GLA. Meget fornøyd
Førsteklasses
Petter L - 26.1.2024
Fikk nokian hakka r5 på bilen for noen dager siden og har kjørt på krevde forhold med både snø og is. Dekkene er helt overlegne. De sitter som klistra, komfortable og lite støy. Desidert beste vinterdekkene jeg har hatt.
vi i familien har hakka R5 på alle 3 bilene våre
bredcrums87 - 13.1.2024
vi i familien har hakka R5 på alle 3 bilene våre og har ingen ting negativt å si, støysvak og alsidig grep
Så langt god fornøyd.
Jens-Erik - 11.1.2024
Litt dyre dekk, 4 dekk til kr.12.000 er litt i overkant av hva prisen bør være. Har ikke fått testet de på skikkelig glatt føre, men på snø og snø-salt forhold fungerer de bra.
Veldig fornøyd
Laila - 1.1.2024
Ikke kjørt så langt hittil men så langt virker de som forventet ☺️

Min omtale av Nokian Tyres Hakkapeliitta R5

Samlet vurdering*