Dekkegenskaper

Double Stud Technology
Testvinner!
Hakka Garanti
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Double Stud Technology
Testvinner!
Hakka Garanti
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 testvinner 2022 

NESTE GENERASJON SIKKERHET

    • Ultimat sikkerhet - overlegent grep på is og snø
    • Stabil og presis håndtering, selv på bare veier
    • Maksimal kjørekomfort med lav dekkstøy
    • Forbedret kjørelengde og lavt drivstofforbruk

Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Hakkapeliitta 10 gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 drar fordel av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø, der senterpiggene forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på skulderområdene maksimerer grepet under svinging og kjørefeltskift.

Topp moderne piggteknologi gir deg suverent vintergrep

Under utfordrende vinterforhold kan snø gjøre filskift og kurvekjøring ekstra utfordrende. Under disse forholdene er reaksjonstid og bremselengde viktige sikkerhetsfaktorer. Piggløsningen til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 gir sjåføren mer reaksjonstid på vinterføret med sitt førsteklasses snøgrep. Alle piggene er plassert og posisjonert ved hjelp av topp moderne piggteknologi, og de nye, stjerneformede piggene har blitt rotert 180 grader på begge dekkets skuldre for å sikre at de møter veibanen i en optimal vinkel.

Ultimat stabilitet og kontrollerte kjøreegenskaper

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 sitt godt seipede dekkmønster sikrer stabilitet og allsidig funksjonalitet i skiftende værforhold på is, snø og tørre veier. Stabiliteten som kommer av den nye velseipede slitebanen øker kjøresikkerheten også ved bytte av kjørefelt når det er snø og slaps på veiene.

Et dekk som ruller lett og kutter ned på skadelige utslipp

Slitebanen på Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 forblir fleksibel selv på alt fra de mildeste vinterdager til den mest bitende kulde. Et lettrullende mønster og kreativ bruk av råvarer gjør Hakkapeliitta 10 til et bærekraftig alternativ for sjåføren. Den lave rullemotstanden til Hakkapeliitta 10 gir drivstoffbesparelser og reduserer dermed de skadelige utslippene.

Lav dekkstøy gir rolig kjørekomfort

Det jevne og behagelige lydbildet til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 øker kjørekomforten. Piggene har blitt optimalt plassert, noe som minimer forstyrrende støybølger og eliminer de mest fremtredende frekvenstoppene som øret finner irriterende. Du kan nyte stille kjørekilometre.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

1. plass - Motor (03/2023 Norge)

"Dekket er også best til å håndtere glatte svinger på både snø og is – uten å miste sporet. Nokian passer den som er ute etter best mulig vinterfeste på snø og is – og som setter pris på å oppleve kjøreglede på svingete veier. Best vinterfeste, bra svinggrep på alle underlag."