Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Piggdekk

(40 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV testvinner 2022

NESTE GENERASJON SIKKERHET

    • Ultimat sikkerhet - overlegent grep på is og snø
    • Maksimal stabilitet og kjørekomfort
    • Forbedret kjørelengde og lavt drivstofforbruk
    • Aramid-forsterkede dekksider - unik holdbarhet og beskyttelse

Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is. Hakkapeliitta 10 SUV drar fordel av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø, etter som senterpiggene forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på skulderområdene maksimerer grepet under svinging og kjørefeltskift.

Topp moderne piggteknologi gir deg suverent vintergrep

Under utfordrende vinterforhold kan snø gjøre filskift og kurvekjøring ekstra utfordrende. Under disse forholdene er reaksjonstid og bremselengde viktige sikkerhetsfaktorer. Piggløsningen til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV gir sjåføren mer reaksjonstid på vinterføret med sitt førsteklasses snøgrep. Alle piggene er plassert og posisjonert ved hjelp av topp moderne piggteknologi, og de nye, stjerneformede piggene har blitt rotert 180 grader på begge dekkets skuldre for å sikre at de møter veibanen i en optimal vinkel.

Mer holdbarhet og balansert grep for SUV-er

De isete og snødekte veiene stiller høye krav til både SUV-vinterdekk og sjåføren. Et SUV-dekk må også være stabilt og holdbart. Den nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV oppfyller disse kravene. Et kraftig seipet dekkmønster gir stabilitet under kjøring, og Aramid Sidewall-teknologi gir slitestyrke til dekkene som bidrar til å forhindre kostbare og farlige dekkskader.

Et dekk som ruller lett og kutter ned på skadelige utslipp

Slitebanen på Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV forblir fleksibel selv på alt fra de mildeste vinterdager til bitende kulde. Et lettrullende mønster og kreativ bruk av råvarer gjør Hakkapeliitta 10 SUV til et bærekraftig alternativ for sjåføren. Den lave rullemotstanden til Hakkapeliitta 10 SUV gir drivstoffbesparelser og reduserer dermed de skadelige utslippene.

Lav dekkstøy gir behagelig kjørekomfort

Det jevne og behagelige lydbildet til Nokian Hakkapeliitta 10 SUV øker kjørekomforten. Piggene har blitt optimalt plassert, noe som minimer forstyrrende støybølger og eliminer de mest fremtredende frekvenstoppene som øret finner irriterende. Du kan nyte stille kjørekilometre.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

1. plass - Motor (09/2022 Norge)

Som vanlig fra Nokian Tyres får dekket plenty med toppkarakterer på is og snø, ikke minst takket være testens beste svinggrep. På asfalt klarer Nokian Tyres unnamanøverprøven galant med kjapp styrerespons, og det klarer dessuten å nulle ut lastveksel-effekten meget godt. Nokian Tyres er valget for den som er ute etter best mulig vintergrep og setter pris på svingegenskapene hvor det har kvikke reaksjoner på sjåførens input.

Gode dekk med lite støy
Enge - 21.3.2024
Kjørt fra oktober til Mars 2024 fungerer på alle fører utmerket, beste vinterdekk til nå!
Nokia leverer.
Cruiser - 27.1.2024
Nokia vinter dekk har vell aldri skuffet meg. Har prøvd andre merker og velger meg tilbake til Nokia da dem gir meg en følelse av sikkerhet, velvære og kjørekomfort. For meg og mine biler så er valget Nokia på dekk.
Eksempelet er greit svar. Beste dekkene jeg har hatt
frank74 - 22.1.2024
Er ikke det første sette med hakka dekk jeg har kommer heller ikke til og bli det siste, så sant dere ikke priser dere helt ut :)
Tenker dette er et av det beste av vinterdekk på markedet.
OE - 1.1.2024
Kjøpte dekkene for over 1 mnd siden og de er veldig gode
Stille gange.
Smnetland - 13.12.2023
Veldigt bra kvalitet, litt dyre i inkjøp. Godt med pigger i heile slitebanen.
Bra
Traktordan - 5.12.2023
Veldig fornøyd med dekkene enn så lenge, sitter godt på alle typer føre✌️ Men litt stive i pris på større biler. Men anbefales
beste vinterdekket jeg har hatt
pondus1234 - 3.12.2023
jeg er veldig godt fornøyd med vinerdekkene ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Meget gode dekk på Volvo xc60t8
KjetilR - 29.11.2023
Stabile og fine. Mye tryggere på en slik bil enn piggfrie. Særlig der en kan oppleve veldig glatt føre. Bilen ble en annen bil enn med hakka R3.
Bra grep, men ikke feilfritt.
S. Fagerheim - 22.11.2023
Bra grep på både snø og is, men er noe ustabilt på sporete vei. Dette kan være på grunn av den høye profilen på mine dekk (60), men de gamle dekkene hadde ikke det samme problemet.
Dette er noe av det beste jeg har kjørt med på mine biler. Bilen en Ford Kuga 2.0 lt 2016m lå virkelig godt på vegen. Det var en fryd å kjøre.
Thor G. - 20.11.2023
Jeg har bare brukt Nokian Hakapelita på de siste bilene jeg har hatt.

Min omtale av Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Samlet vurdering*