Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV testvinner 2022

NESTE GENERASJON SIKKERHET

    • Ultimat sikkerhet - overlegent grep på is og snø
    • Maksimal stabilitet og kjørekomfort
    • Forbedret kjørelengde og lavt drivstofforbruk
    • Aramid-forsterkede dekksider - unik holdbarhet og beskyttelse

Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is. Hakkapeliitta 10 SUV drar fordel av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø, etter som senterpiggene forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på skulderområdene maksimerer grepet under svinging og kjørefeltskift.

Topp moderne piggteknologi gir deg suverent vintergrep

Under utfordrende vinterforhold kan snø gjøre filskift og kurvekjøring ekstra utfordrende. Under disse forholdene er reaksjonstid og bremselengde viktige sikkerhetsfaktorer. Piggløsningen til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV gir sjåføren mer reaksjonstid på vinterføret med sitt førsteklasses snøgrep. Alle piggene er plassert og posisjonert ved hjelp av topp moderne piggteknologi, og de nye, stjerneformede piggene har blitt rotert 180 grader på begge dekkets skuldre for å sikre at de møter veibanen i en optimal vinkel.

Mer holdbarhet og balansert grep for SUV-er

De isete og snødekte veiene stiller høye krav til både SUV-vinterdekk og sjåføren. Et SUV-dekk må også være stabilt og holdbart. Den nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV oppfyller disse kravene. Et kraftig seipet dekkmønster gir stabilitet under kjøring, og Aramid Sidewall-teknologi gir slitestyrke til dekkene som bidrar til å forhindre kostbare og farlige dekkskader.

Et dekk som ruller lett og kutter ned på skadelige utslipp

Slitebanen på Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV forblir fleksibel selv på alt fra de mildeste vinterdager til bitende kulde. Et lettrullende mønster og kreativ bruk av råvarer gjør Hakkapeliitta 10 SUV til et bærekraftig alternativ for sjåføren. Den lave rullemotstanden til Hakkapeliitta 10 SUV gir drivstoffbesparelser og reduserer dermed de skadelige utslippene.

Lav dekkstøy gir behagelig kjørekomfort

Det jevne og behagelige lydbildet til Nokian Hakkapeliitta 10 SUV øker kjørekomforten. Piggene har blitt optimalt plassert, noe som minimer forstyrrende støybølger og eliminer de mest fremtredende frekvenstoppene som øret finner irriterende. Du kan nyte stille kjørekilometre.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

1. plass - Motor (09/2022 Norge)

Som vanlig fra Nokian Tyres får dekket plenty med toppkarakterer på is og snø, ikke minst takket være testens beste svinggrep. På asfalt klarer Nokian Tyres unnamanøverprøven galant med kjapp styrerespons, og det klarer dessuten å nulle ut lastveksel-effekten meget godt. Nokian Tyres er valget for den som er ute etter best mulig vintergrep og setter pris på svingegenskapene hvor det har kvikke reaksjoner på sjåførens input.