Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV piggfrie vinterdekk

Dekkegenskaper

Nyhet!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 750kg (98)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV

Piggfrie dekk

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV piggfrie vinterdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 750kg (98)
  • Førsteklasses vintergrep og balanserte kjøreegenskaper
  • Miljøvennlig mobilitet og økt rekkevidde
  • Ultralave lydnivåer med SilentDrive™-teknologi

OPTIMALT GREP PÅ IS

Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV er utviklet for alle nordiske vinterforhold og gir deg forutsigbar ytelse på bare, våte, isete og snødekte veier. Det nye Double Block Grip-mønsteret gir førsteklasses grep og kjøreegenskaper, mens den utmerkede ytelsen på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene. De mikroskopiske krystallene fungerer som integrerte pigger. Etter hvert som dekket slites, kommer krystallene frem og gir deg grepet du trenger.

REN STILLHET

Elbiler er mer stillegående enn tradisjonelle biler, noe som gjør lav dekkstøy til et spørsmål om komfort. Lavere støynivåer kan gjøre reisen mer komfortabel og mindre utmattende for føreren, som vil oppleve stillhet i bilen og holde støyforurensningen på et minimum i omgivelsene. SilentDrive™-teknologien gir deg optimal kjørekomfort. De eksepsjonelt lave lydnivåene oppnås ved å legge et lag akustisk skum på innsiden av dekket. Den nye Silent Touch-mønsterdesignen gir en kjøreopplevelse med optimal komfort.

REN MILJØVENNLIGHET

Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV er helt fra materialutvelgelsen designet for å etterlate et mindre karbonavtrykk. Den nye Green Trace-gummiblandingen gir deg utmerket vintergrep, bedre kjørelengde og lav rullemotstand. For å redusere rullemotstanden enda mer, er gummiblandingen spesielt optimalisert for bruk på elbiler. Den store mengden naturgummi holder gummiblandingen fleksibel under alle forhold, mens den lave rullemotstanden gir drivstoffbesparelser og reduserer skadelige utslipp.