Vianor Oljeskift Pluss

Dine fordeler:

 • Vianor Oljeskift Pluss er en årlig bilservice som sikrer at kjøretøyet ditt fungerer optimalt. Gjennom regelmessig bilservice forlenger du bilens levetid, og vi kan oppdage og utbedre eventuelle problemer før skaden oppstår.

 • Vi bytter motorolje og oljefilter, og vi kontrollerer 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet.

 • Serviceprotokoll etter fullført service er inkludert.

Servicen inkluderer

 • Oljeskift Pluss sjekkliste.
 • Inntil 5 liter motorolje i henhold til bilens originale spesifikasjon.
 • Oljefilter og tetning til oljetappeplugg.
 • Servicearbeid.

Tilleggstjenester

 • Evt. arbeid og reservedeler som trengs for reparasjoner tilkommer (f.eks. bremseklosser, bremseskiver, tennplugger, kupéfilter, væsker osv.).

Startpris fra 2290kr

Oljeskift + bilsjekk i et! Bestill Vianor Oljeskift Pluss her.

Årlig sjekk - godt valg for eldre biler  

For eldre biler som ikke lenger følger produsentens vedlikeholdsprogram, er en årlig service som Vianor Oljeskift Pluss et smart valg. En slik sjekk er generelt sett mindre omfattende enn en originalservice. Bilverksteder har ofte egne årlige servicer som kan variere i både navn og innhold. Derfor er det viktig å undersøke at servicen inkluderer de tingene som er riktig for akkurat din bil.

I tillegg til den årlige servicen, er det en god idé å sjekke om girkassen trenger ytterligere vedlikehold. På eldre biler er det fort gjort å gå glipp av disse sjekkene, men de bør absolutt gjennomføres. Det er ikke slik at giroljen har uendelig lang varighet, og den bør skiftes regelmessig – særlig på biler med automatgir.

Konseptet med en årlig service kan være forvirrende når intervallet overlapper bilens vedlikeholdsprogram. Dersom den årlige servicen utføres i henhold til produsentens vedlikeholdsprogram, er den å regne som en originalservice.

Sesongbasert service har ofte blitt forvekslet med årlig service. Den typen service pleide å være skreddersydd for den kommende sommeren eller vinteren, men har med tiden blitt ganske unødvendig.


Vanlig oljeskift

Dine fordeler

 • Bytte av olje og oljefilter forhindrer motorslitasje og reduserer drivstofforbruket. 
 • Vi sørger for at spillolje og det brukte filteret resirkuleres på riktig måte, slik at miljøet ivaretas på best mulig vis.

Servicen inkluderer

 • Kontroll av motorolje og oljeskift.
  OBS! Veil. pris for oljeskift er kr. 550,-. Olje, oljefilter og pakning/plugg til bunnpanne kommer i tillegg. Pris olje fra kr. 180-320 pr. liter. Antall liter varier fra bil til bil, anslagsvis 3–9 liter.

Tilleggstjenester

 

Ta oljeskiftet hos Vianor!

Ta oljeskiftet hos oss!

Klikk på knappen under og få et uforpliktende pristilbud på oljeskift hos oss.

Pristilbud vanlig oljeskift

Mer om oljeskift

Dersom bilen din trenger et oljeskift, tar Vianors erfarne medarbeidere gjerne jobben. Oljen i motoren er avgjørende for å holde motoren smurt og velfungerende under alle kjøreforhold og motortemperaturer. Vi bruker kun motoroljer av høy kvalitet som er godkjent av bilprodusenten. Hos oss kan du velge mellom vanlig oljeskift og Vianor Oljeskift Pluss, et utvidet oljeskift som inkluderer kontroll av 36 punkter med fokus på sikkerhet.

Hvorfor bør jeg få utført oljeskift hos Vianor?

Det er alltid tryggere å få en kompetent og erfaren mekaniker til å ta seg av motoren din. Når du velger Vianor, velger du en ansvarlig bilservicepartner som ikke bare bruker de beste oljene og filtrene, men som også sørger for at den brukte motoroljen og de brukte delene håndteres på en bærekraftig og ansvarlig måte. Vi i Vianor tilbyr alltid en konkurransedyktig pris på oljeskift. Våre priser er rimelige og inkluderer både arbeid og væsker.

Hva er riktig intervall for oljeskift?

Motoroljen bør skiftes regelmessig i henhold til bilprodusentens anbefalinger. Over tid kan det komme brente rester, små metallflak og andre små partikler som kan redusere smøreegenskapene til oljen som sirkulerer i motoren. Vi anbefaler å bruke olje av høy kvalitet og at man bytter oljefilteret og inspiserer tetninger og pakninger under hvert oljeskift.

Hva er det verste som kan skje?

Hva som ligger i bunnpannen har stor betydning for ytelsen til bilen din. Kvaliteten, alderen og tilstanden til oljen, samt mengden, påvirker direkte tilstanden til motoren. Hvis du ikke skifter oljen regelmessig, kan motoren gå varmere og utsettes for friksjon, noe som kan føre til motorhavari. Prisen for et oljeskift er minimal sammenlignet med dette, og er en god investering i en velfungerende bilmotor. Etter et oljeskift hos Vianor kan du kjøre vel vitende om at motoren har det bra.