Vianor Oljeskift Pluss

Dine fordeler:

 • Vianor Oljeskift Pluss er en årlig bilservice som sikrer at kjøretøyet ditt fungerer optimalt. Gjennom regelmessig bilservice forlenger du bilens levetid, og vi kan oppdage og utbedre eventuelle problemer før skaden oppstår.

 • Vi bytter motorolje og oljefilter, og vi kontrollerer 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet.

 • Serviceprotokoll etter fullført service er inkludert.

Servicen inkluderer

 • 36 punkts sjekkliste.
 • Inntil 5 liter motorolje i henhold til bilens originale spesifikasjon.
 • Oljefilter og tetning til oljetappeplugg.
 • Servicearbeid.

Tilleggstjenester

 • Evt. arbeid og reservedeler som trengs for reparasjoner (f. eks. bremseklosser, bremseskiver, tennplugger, kupéfilter, væsker osv.) vil komme som tillegg.

Startpris fra 2190kr

Bestill Vianor Oljeskift Pluss her.

Vanlig oljeskift

Dine fordeler

 • Bytte av olje og oljefilter forhindrer motorslitasje og reduserer drivstofforbruket. 
 • Vi sørger for at spillolje og det brukte filteret resirkuleres på riktig måte, slik at miljøet ivaretas på best mulig vis.

Servicen inkluderer

 • Kontroll av motorolje og oljeskift.
 • Olje, oljefilter og tetning til oljetappeplugg.

Tilleggstjenester

Klikk på knappen under for å få et prisforslag på vanlig oljeskift fra oss.

Be om pristilbud

Mer om oljeskift

Dersom bilen din trenger et oljeskift, tar Vianors erfarne medarbeidere gjerne jobben. Oljen i motoren er avgjørende for å holde motoren smurt og velfungerende under alle kjøreforhold og motortemperaturer. Vi bruker kun motoroljer av høy kvalitet som er godkjent av bilprodusenten. Hos oss kan du velge mellom vanlig oljeskift og Vianor Oljeskift Pluss, et utvidet oljeskift som inkluderer kontroll av 36 punkter med fokus på sikkerhet.

Hvorfor bør jeg få utført oljeskift hos Vianor?

Det er alltid tryggere å få en kompetent og erfaren mekaniker til å ta seg av motoren din. Når du velger Vianor, velger du en ansvarlig bilservicepartner som ikke bare bruker de beste oljene og filtrene, men som også sørger for at den brukte motoroljen og de brukte delene håndteres på en bærekraftig og ansvarlig måte. Vi i Vianor tilbyr alltid en konkurransedyktig pris på oljeskift. Våre priser er rimelige og inkluderer både arbeid og væsker.

Hva er riktig intervall for oljeskift?

Motoroljen bør skiftes regelmessig i henhold til bilprodusentens anbefalinger. Over tid kan det komme brente rester, små metallflak og andre små partikler som kan redusere smøreegenskapene til oljen som sirkulerer i motoren. Vi anbefaler å bruke olje av høy kvalitet og at man bytter oljefilteret og inspiserer tetninger og pakninger under hvert oljeskift.

Hva er det verste som kan skje?

Hva som ligger i bunnpannen har stor betydning for ytelsen til bilen din. Kvaliteten, alderen og tilstanden til oljen, samt mengden, påvirker direkte tilstanden til motoren. Hvis du ikke skifter oljen regelmessig, kan motoren gå varmere og utsettes for friksjon, noe som kan føre til motorhavari. Prisen for et oljeskift er minimal sammenlignet med dette, og er en god investering i en velfungerende bilmotor. Etter et oljeskift hos Vianor kan du kjøre vel vitende om at motoren har det bra.