Bilverkstedstjenester hos Vianor

Bilverksted

Hos Vianors servicesentre finner du et omfattende utvalg bilverkstedstjenester. Du kan henvende deg til oss enten du trenger EU-kontroll, intervallservice, oljeskift, AC-service, eller bytte eller inspeksjon av bilbatteriet. Bilens periodiske vedlikehold sikrer at bilprodusentens garanti forblir gyldig, og vår bilservice sikrer deg en trygg reise mellom serviceintervallene. Vianors bilservice sørger for at arbeidet utføres i henhold til avtalt tidspunkt og ved bruk av reservedeler av høy kvalitet.

Slik handler du på nett

Når skal bilen på service?

EU-kontroll

EU-kontroll
Fra 1355 kr
EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll) ved vårt godkjente bilverksted. Dersom kontrollen avdekker behov for reparasjoner, vil du få et kostnadsoverslag for å få bilen godkjent. Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. For kjøretøy opp til 3500 kg.

EU etterkontroll

EU etterkontroll
Fra 725 kr
Har du fått mangler på EU-kontrollen (PKK) og feilene er rettet, må det utføres en etterkontroll for godkjenning av bilen. Vi hjelper deg gjerne med reparasjon av evt. påviste mangler. Ta kontakt med oss for et prisoverslag.

Bilservice

Bilservice
Vi utfører intervallservice i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner. Kjøretøyets serviceintervall er basert på antall kjørte kilometer eller tidsavhengige intervaller. Når du bestiller intervallservice hos Vianor kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Har bilen din nybilgaranti vil denne fortsatt gjelde etter utført service hos oss.

Bilservice elbil

Bilservice elbil
Vi utfører intervallservice på elbiler og hybridbiler i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner. Kjøretøyets serviceintervall er basert på antall kjørte kilometer eller tidsavhengige intervaller. Når du bestiller intervallservice hos Vianor kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Har bilen din nybilgaranti vil denne fortsatt gjelde etter utført service hos oss.

Vianor Oljeskift Pluss

Vianor Oljeskift Pluss
Fra 2505 kr
Vianor Oljeskift Pluss er et supplement til bilens faste serviceintervall etter bilprodusentens servicehefte. Utover bytte av motorolje (inntil 5 l) og oljefilter, kontrollerer vi 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet. Vianor Oljeskift Pluss er en årlig service, som sikrer at kjøretøyet ditt fungerer optimalt. Husk at din nybilgaranti fortsatt gjelder etter service hos oss.

Oljeskift

Oljeskift
Servicen inkluderer kontroll av motorolje og oljeskift. Bytte av olje og oljefilter forhindrer motorslitasje og reduserer drivstofforbruket, og er dermed en god investering i din bil. Vi bruker kun kvalitetsoljer anbefalt av bilprodusenten.

Hjulstillingskontroll

Hjulstillingskontroll
Fra 1590 kr
Vi kontrollerer bilens hjulvinkler og justerer spissingen foran iht. bilfabrikantens spesifikasjoner. Servicen inkluderer også måledatarapport, kontroll av dekkene, riktig lufttrykk og sjekkliste som forteller om bilens tilstand. Ytterligere justeringer og reparasjoner vil komme i tillegg. Vi har hjulstillingskontroll for kjøretøy opp til 3,5 tonn.

Bremseservice

Bremseservice
Bremsesystemet og bremsevæsken kontrolleres. Hos Vianor kan du føle deg trygg på at vårt fagpersonell vil ivareta bremsesystemet på din bil. Vi ser på systemet som én enhet, og vurderer alle komponenter og funksjoner samlet.

AC-service

AC-service
Fra 1670 kr
Tapping, vakuumering og fylling av AC-system. Bilprodusentene anbefaler normalt service hvert annet år for å opprettholde god effekt. Omkring 10-15% av kjølemiddelet vil forsvinne fra AC-systemet årlig, og etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, kjører kompressoren oftere, noe som medfører økt drivstofforbruk.

AC-rens

AC-rens
Fra 1040 kr
Fjerning av ubehagelig lukt i kupé ved hjelp av en bakteriedrepende behandling. Vår Evapomat klimarenser sender en rensevæske inn i luftekanalen og klimaanlegget, hvor den rengjør og dreper bakterier. Dette vil fjerne vond lukt i bilen, og gir frisk og god luft i bilen.

OBD Feilkodeavlesning

OBD Feilkodeavlesning
Fra 1040 kr
Diagnostikk og feilkodeavlesning for alle bilmerker. Elektroniske system styrer mange funksjoner i bilen; det kan være alt fra drivstoffblanding, bremsesystem og sikkerhetssystem. Bilens styreenhet samler inn informasjon fra en stor del av bilens komponenter og reagerer om det er noe som skiller seg fra bilens grunninnstillinger. Hos Vianor finner du moderne diagnoseutstyr og teknologi for feilkodeavlesning. Du får også et kostnadsoverslag for utbedring.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport
Kjør sikkert med en tilstandssjekk hos Vianor! Vi gjør grundig kontroll av motor, styring, drivverk og understell på bilen din. Testen forteller om bilens tilstand og eventuelt om hva som bør repareres. Vår test omfatter kontroll av bl.a. slitedeler, mønsterdybde og lufttrykk på dekkene samt visuell kontroll av batteri, lamper, vindusviskere, oljer, kjølevæske, bremser, støtdempere og eksossystem. Oppdager vi feil, gir vi deg alltid en god pris på reparasjonskostnaden.

Batteri- og ladekontroll (gratis)

Batteri- og ladekontroll (gratis)
Fra 0 kr
Undersøkelse av bilens batteri- og ladesystem. Selve undersøkelsen koster ingenting. Vi tilbyr også oppladning og skift av batteri dersom det trengs. Vi har utstyr til å måle batteriets tilstand, og kan om nødvendig skifte batteriet for deg. Vianor kan levere alle vanlige batterityper av høy kvalitet, som sikrer start også ved lave temperaturer. Tjenesten gjelder IKKE for elbil.

Prisforslag bilservice og reparasjon

Prisforslag bilservice og reparasjon
Har du behov for andre bilservicer eller reparasjoner enn de vi har i menyen? Dersom du ikke finner servicen eller reparasjonen du leter etter, kan du enkelt få et pristilbud ved å kontakte oss. Fyll ut skjemaet og beskriv hva du trenger hjelp med, så kontakter vi deg snarlig med et komplett prisforslag!

Ferieklar Bil

Ferieklar Bil
Fra 580 kr
Vi foretar visuell kontroll av dekk, bremser, oljer og væsker, lys, forstilling/understell, fjærer og støtdempere mm. I tillegg utfører vi digital dekksjekk, kontrollerer lufttrykket, samt tester startbatteri (ikke elbil).

Vianor bilverksted

Vianor er mer enn bare en dekkforhandler! Siden oppstarten i 1998 har vi stått til tjeneste for millioner av sjåfører over hele Norden, både når det kommer til dekk, felg, bilservice og vedlikehold av alle slags kjøretøy. Gjennom mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss ekspertise på alt som har med dekk og bil å gjøre – enten det er for privatpersoner eller bedrifter.

Dekk, felger og bilservice

Alt i en bil henger sammen. Derfor er det viktig å ha ekspertise på alle delene av et kjøretøy, og ikke bare dekkene. Hos Vianor fører vi dekk og felg av ypperste kvalitet til alle slags kjøretøy, samtidig som vi tilbyr førsteklasses bilservice.

Vi har i dag rundt 170 egne serviceverksteder, i tillegg til over 140 samarbeidspartnere – det gjør oss til Nordens største dekk- og bilservicekjede. Hos oss kan du både handle på nettet, samt komme innom våre lokaler og prate med erfarne fagfolk.

Vi tilbyr en rekke ulike servicer for både bil og dekk, som dekker ethvert behov du måtte ha som sjåfør. Uansett om du har mye eller lite kunnskap om bil, vet hva som feiler kjøretøyet eller ikke, eller kommer som privatperson eller som representant for en bedrift, står våre dyktige bileksperter klare til å hjelpe deg til konkurransedyktige priser.

Bilservice hos Vianor

Bilservice kan være så mangt. Derfor har vi sørget for å ha bred kompetanse om både dekk, bil og motor, slik at vi kan stå til tjeneste etter behov. Når du bestiller bilservice hos oss er bilen din garantert i trygge hender. Vi utfører intervallservicen i henhold til produsentens spesifikasjoner. Hvis du fortsatt har nybilgaranti, fortsetter denne å gjelde etter du har hatt bilen på service hos oss. Vi utfører også intervallservicer for elbiler.

Du kan også ta EU-kontrollen hos oss. Bruk vårt verktøy for å sjekke fristen for din neste kontroll, som vil bli utført ved et av våre godkjente verksteder. Vi sender inn kontrollen til Statens Vegvesen, og gir deg et eventuelt kostnadsoverslag for reparasjoner om det skulle være behov for det. Du kan også ta etterkontrollen hos oss, selv om du har fått utført EU-kontrollen hos et annet verksted først.

Vi tilbyr også en rekke forebyggende servicer, som sørger for godt vedlikehold av ditt kjøretøy. Det kan for eksempel være noe så enkelt som et oljeskift, som sikrer at kjøretøyet ditt fungerer optimalt. Vianor Oljeskift Pluss er en årlig tjeneste der vi bytter motorolje og oljefilter, samt kontrollerer en rekke sjekkpunkter med fokus på sikkerhet.

Med vår AC-service får du tilbake full effekt i bilens klimaanlegg, utført av fagpersonale med spesialkompetanse på AC-systemer. Ved en AC-rens blir du kvitt bakterier og vond lukt i bilen, og vi kan også skifte kupéfilteret om ønskelig.

Alt til bil på ett sted

Vianors bilverksted dekker alle dine bilbehov på ett og samme sted. Uansett om du er ute etter dekk fra øverste hylle, behøver arbeid utført på bilen, eller bare trenger noen gode tips og råd, vil du finne alt dette med mer på våre mange serviceverksteder. Du finner oss over hele landet, og i flere andre land rundt om i Norden, slik at vi kan stå til tjeneste hvor enn du befinner deg. Vi har stort fokus på sikkerhet, og det er viktig for oss at du skal kjenne deg trygg etter å ha vært på besøk hos oss.

Opplev dekk- og bilservice av ypperste kvalitet! Alle servicene du kan få utført på et Vianor bilverksted inkluderer:

Bilservice

Dekkservice

Hvis du ikke skulle finne det du leter etter i menyen, kan du også be om et prisforslag på bilservice og reparasjon. Fyll ut skjemaet og fortell oss hva du trenger hjelp med, så kontakter vi deg så snart vi kan med et komplett pristilbud!

Bilservice for bedrift og privat

Hos Vianor har vi lagt til rette for både bedrifter og privatpersoner. Hvis du har spørsmål angående våre produkter, tjenester eller priser, finnes det flere måter å kontakte oss på – du kan også ringe våre servicetelefon på 915 11 500 eller sende en epost til [email protected].

Vi tilbyr flere skreddersydde tjenester for bedrifter og yrkestransport. Som bedriftskunde får dere mange gode fordeler, uansett om det gjelder en stor internasjonal bedrift eller en lokal aktør. 

God tur og trygg reise!