Dine fordeler

 • Opplever du at dekket kontinuerlig mister luft eller har en punktering, er det viktig å la en dekkekspert vurdere skaden. Om dekket kjøres på med for lavt lufttrykk kan det raskt ødelegges, selv ved kjøring kun på kortere strekninger. 
 • Vi kontrollerer at dekket går an å reparere på et sikkert vis. De fleste punkteringer, spikerhull eller kutt kan repareres om de er i dekkets slitebane.
 • Om skaden går an å reparere, gjør vi det fra dekkets innside, noe som forlenger dekkets levetid.  
 • Godt utdannede og erfarne fagfolk som raskt hjelper deg ut på veien igjen.
 • Avansert verktøy for trygg og effektiv dekkmontering.

Servicen inkluderer

 • Oppgitt servicepris gjelder ved innlevering av løst hjul. Hvis dekket er på bilen, koster det ekstra på verkstedet.
 • Av- og påmontering av dekk på felg
 • Reparasjonsmateriell
 • Korrekt lufttrykk

Tilleggstjenester

 • TPMS-kontroll og programmering
 • TPMS-sensorer

Startpris fra 553kr

Vi reparerer dekket ditt! Legg tjenesten i handlekurven, og book tid.

Mer om dekkreparasjon

Når ulykken er ute og du må reparere et punktert eller et dekk som lekker luft, er det best å ta kontakt med fagfolkene ved ditt lokale Vianor serviceverksted. Vi har erfaring med å reparere dekk og yter meget god kundeservice. Dersom et punktert dekk trygt kan repareres, vil vi fikse det for deg til en rimelig pris.

Hvorfor få dekket reparert hos Vianor?

Vi i Vianor har spesialisert oss på alt som har med dekk å gjøre. Vi sørger alltid for at du får en enkel og pålitelig dekkreparasjonsopplevelse hos oss. En av våre erfarne medarbeidere vil reparere det punkterte eller lekkende dekket raskt og enkelt, slik at du bekymringsløst kan kjøre videre. Vi vil fikse dekket ditt mens du slapper av med en kopp kaffe eller te på venterommet, som også har gratis WiFi.

Hva koster det å få reparert et dekk?

Det er overraskende vanlig med punkterte dekk. Vi kan som regel reparere punkteringer med diameter opp til 6 mm. Det koster betydelig mindre å reparere bildekk enn å kjøpe nye, så hvis et punktert dekk kan repareres til forskriftsmessig stand, er det verdt å gjøre det. Som en del av servicen vil vi alltid sjekke lufttrykket og balansere dekket før vi setter det reparerte dekket på bilen igjen.

Reparere eller skifte dekk?

Når du tar med det ødelagte dekket til et Vianor serviceverksted, vil vi evaluere skaden for å se om det kan repareres til forskriftsmessig stand. Hvis det ikke er mulig, vil vi kunne anbefale deg nye dekk fra vårt brede utvalg av kvalitetsdekk. I tillegg til å reparere lekkasjen eller punkteringen, vil vi også sjekke den generelle dekktilstanden og mønsterdybden på dekkene dine før vi sender deg ut på veien igjen. Dekkreparasjon er smart å overlate til fagfolk. Trygg reise!