Dekkverksted

Hos Vianor finner du et stort utvalg dekk og dekktjenester under ett og samme tak. Vi tar oss av hjulskift, dekkreparasjon, avbalansering og hjulstilling med ekspertise og vennlig service. Vårt dekkhotell hjelper deg med å spare plass, og du vet at dekkene dine oppbevares trygt.

Slik handler du på nett

Dekkhotell

Dekkhotell
Fra 1150 kr
Vårt dekkhotell er en praktisk og trygg måte for deg å lagre sesongdekkene på. Vi maskinvasker hjulene, sjekker tilstanden på dekkene og informerer deg hvis det er behov for nye. Dekkene vil oppbevares beskyttet mot sollys, da UV-stråler skader dekkene over tid. Når det er tid for å skifte dekk, vil vi sende deg et forslag til time på SMS. Du kan også bestille time selv på nett ved hjelp av bilens registreringsnummer. Våre fagfolk vil skifte til sesongens hjul og sørge for korrekt lufttrykk.

Dekkskift

Dekkskift
Fra 667 kr
Dekkskift (også kalt hjulskift) er en tjeneste der hjulet (felg med påmontert dekk) tas av bilen, og et annet hjulsett settes på. Dette er en tjeneste som ofte blir gjort ved sesongskifte, fra sommer- til vinterhjul og omvendt. Våre profesjonelle dekkmontører tar av sesongens hjul og monterer ditt andre sett på, i sikre og trygge omgivelser. Du kan føle deg trygg på at dekkene har blitt kontrollert, er sikre og oppfyller lovens krav.

Dekkservice - ved dekkjøp

Dekkservice - ved dekkjøp
Fra 1520 kr
Vi demonterer de gamle dekkene og monterer de nye på felgene, påser riktig lufttrykk og balanserer hjulene. Vi setter deretter de nye hjulene på bilen din, slik at du er helt klar for en fortsatt trygg reise! Denne tjenesten legges automatisk til når du har lagt dekk eller felger i handlekurven. Vi sjekker selvsagt at produktene i bestillingen din passer på bilen. Skulle vi oppdage noen problemer, kontakter vi deg angående dette. PS: Ikke glem å stramme hjulboltene etter ca 10 mil kjøring. Du kan selvfølgelig komme innom oss så hjelper deg med etterstrammingen - helt gratis.

Dekkservice - kundens egne dekk

Dekkservice - kundens egne dekk
Fra 2160 kr
Vi ordner alt for deg: Omlegging av dekk på dine felger, balansering og montering av hjulene på bilen. Vi sørger også for gjenvinning av dine gamle dekk.

Balansering av dekk

Balansering av dekk
Fra 1400 kr
Vi tar av hjulene dine, og balanserer de med hjelp av en balanseringsmaskin. Med høy presisjon oppdager maskinen eventuelle vektforskjeller som kan forårsake ubalanse. Ved behov justerer vi antallet vekter, og setter dekkene tilbake på bilen din.

Dekkreparasjon

Dekkreparasjon
Fra 685 kr
Å punktere er alltid en kjedelig opplevelse. Dersom uhellet skulle være ute og du punkterer, hjelper vi deg med å reparere dekket. Vi undersøker først at skaden lar seg reparere på et trygt vis. Når skaden er lokalisert, demonterer vi dekket fra felgen og reparerer punkteringen fra innsiden. Deretter monterer vi dekket tilbake på felgen og balanserer hjulet. Oppgitt servicepris gjelder ved innlevering av løst hjul. Hvis dekket sitter på bilen, koster det ekstra på verkstedet.

MC-dekktjenester

MC-dekktjenester
Vi tilbyr et bredt sortiment av MC-dekk til bruk både on- og offroad, og monterer MC-dekk på løse hjul, samt sjekker lufttrykk for deg. Våre fagfolk sjekker også dekkene dine og kan enkelt svare på tilstanden på dekkene dine. Vianor sørger for at du får en trygg reise på motorsykkelen.

Dekk for tunge kjøretøy

Dekk for tunge kjøretøy
Vi utfører arbeid og service på lastebil- og bussdekk, samt dekk til anlegg, industri og landbruk. I tillegg til vårt omfattende sortiment på nye dekk, kan vi også tilby regummiering og reparasjon av dekk for tunge kjøretøy.

Vianor 24T servicetelefon

Vianor 24T servicetelefon
Vianor tilbyr døgnåpen service-/vakttelefon ved dekkhavari for tungtransport/yrkestransport i Norge. Dersom du får havari grunnet dekk, hjelper vi deg 24 timer i døgnet - året rundt. Ring vår vakttelefon på 22 07 04 04. Tjenesten gjelder kun yrkestransport.