Kjøp piggdekk til varebil

Piggdekk til varebil

Kjøp piggdekk til varebil

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Aramid Sidewall TechnologyHakka GarantiNordisk vinterdekk
Uansett om du skal transportere varer eller reise på tur: nyt vinteren! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 er et nytt vare- og budbildekk med pigger, som er utviklet for krevende og allsidig vinterbruk og gjør hverdagen enklere for så vel håndverkere som førere av bobiler.
2174 kr/stk Pris fra 2109 kr/stk
Dekklasse: C2

Hakkapeliitta C3

(24 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 letter hverdagen for yrkessjåfører. Det slitesterke piggdekket mestrer med glans tøffe vinterforhold, og gir like balanserte og stabile kjøreegenskaper som andre Hakkapeliitta vinterdekk.
1813 kr/stk Pris fra 1760 kr/stk

Hakkapeliitta LT3

(1 kundeomtale)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 er laget for krevende vinterbruk og er pålitelig og trygt både på isete veier og på snødekte arbeidsplasser. Dekket har verdens første rustfrie stålpigger som sikrer maksimal slitestyrke. Et premium vinterdekk for lette lastebiler og tunge pick-ups.
3237 kr/stk Pris fra 3140 kr/stk

Hakkapeliitta LT2

(7 kundeomtaler)
Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Nokian Hakkapeliitta LT2 er et piggdekk som er stabilt også ved tøff kjøring. Dekket ruller stabilt og pålitelig både på glatte asfaltveier og på snødekte arbeidsområder. Som alle andre familiemedlemmer i Hakkapeliitta vinterdekkfamilien gir LT2 meget godt grep.
3370 kr/stk Pris fra 3270 kr/stk

Nordman C

Nordisk vinterdekk
Nordman C piggdekk er utviklet for varebiler som kjører i varierende vintervær. Stabile og presise egenskaper gir godt grep på isete, snødekte veier.
1207 kr/stk Pris fra 1172 kr/stk

Cargo UltraGrip 2

Nordisk vinterdekk
Goodyear Cargo UltraGrip 2 er et piggdekk for transportkjøretøyer. Det lar deg kjøre pålitelig og trygt hele vinteren.
Pris fra 2696 kr/stk

Piggdekk for varebiler og lette lastebiler

Når det gjelder piggdekk til varebiler og lette lastebiler stiller vår nordiske vintre høye krav til dekkene, da værforholdene kan variere fra styrtregn til kalde og skarpe vinterdager med is på veiene. Vi har et stort utvalg av piggdekk til varebiler og lette lastebiler i vårt sortiment. Er du ute etter et meget godt piggdekk til en varebil eller lett lastebil, anbefaler vi Nokian Tyres Hakkapeliitta C3. Dette dekket bruker moderne vinterdekkteknologi, der dekkets firkantede pigger gir utmerket grep under varierende vinterforhold, med lavt støynivå. Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 er utstyrt med Aramid Sidewall-teknologi som gjør dekket svært slitesterkt da det beskytter dekket mot ytre støt- og kuttskader. Alle Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdekk kommer med 1 års Hakka Garanti med veihjelp, en garanti som erstatter et skadet dekk dersom det ikke lar seg reparere. Klikk her for å lese mer om Hakka Garanti>>.

Vi hjelper deg med montering av dine nye vinterdekk

Vi hjelper deg med montering og balansering når du kjøper nye vinterdekk. Vi har lang erfaring med både piggdekk og piggfrie vinterdekk og anbefaler gjerne produkter etter ditt behov. Våre dekkspesialister sikrer at dekkene dine er riktig montert, og vi sjekker samtidig andre slitasjedeler som kan påvirke trafikksikkerheten. Vi tilbyr også dekkhotell på alle våre dekkverksteder. Les mer her om fordelene med dekkhotell>>.

Ønsker du piggfrie vinterdekk for varebiler og lette lastebiler? Klikk her>>.