Kjøp piggdekk til varebil

Piggdekk til varebil

Kjøp piggdekk til varebil

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Aramid Sidewall TechnologyHakka GarantiNordisk vinterdekk
Uansett om du skal transportere varer eller reise på tur: nyt vinteren! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 er et nytt vare- og budbildekk med pigger, som er utviklet for krevende og allsidig vinterbruk og gjør hverdagen enklere for så vel håndverkere som førere av bobiler.
Pris fra 2101 kr/stk
Dekklasse: C2

Hakkapeliitta C3

Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 letter hverdagen for yrkessjåfører. Det slitesterke piggdekket mestrer med glans tøffe vinterforhold, og gir like balanserte og stabile kjøreegenskaper som andre Hakkapeliitta vinterdekk.
Pris fra 2153 kr/stk

Hakkapeliitta LT3

Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 er laget for krevende vinterbruk og er pålitelig og trygt både på isete veier og på snødekte arbeidsplasser. Dekket har verdens første rustfrie stålpigger som sikrer maksimal slitestyrke. Et premium vinterdekk for lette lastebiler og tunge pick-ups.
Pris fra 3564 kr/stk

Piggdekk for varebiler og lette lastebiler

Når det gjelder piggdekk til varebiler og lette lastebiler stiller vår nordiske vintre høye krav til dekkene, da værforholdene kan variere fra styrtregn til kalde og skarpe vinterdager med is på veiene. Vi har et stort utvalg av piggdekk til varebiler og lette lastebiler i vårt sortiment. Er du ute etter et meget godt piggdekk til en varebil eller lett lastebil, anbefaler vi Nokian Tyres Hakkapeliitta C3. Dette dekket bruker moderne vinterdekkteknologi, der dekkets firkantede pigger gir utmerket grep under varierende vinterforhold, med lavt støynivå. Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 er utstyrt med Aramid Sidewall-teknologi som gjør dekket svært slitesterkt da det beskytter dekket mot ytre støt- og kuttskader. Alle Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdekk kommer med 1 års Hakka Garanti med veihjelp, en garanti som erstatter et skadet dekk dersom det ikke lar seg reparere. Klikk her for å lese mer om Hakka Garanti>>.

Vi hjelper deg med montering av dine nye vinterdekk

Vi hjelper deg med montering og balansering når du kjøper nye vinterdekk. Vi har lang erfaring med både piggdekk og piggfrie vinterdekk og anbefaler gjerne produkter etter ditt behov. Våre dekkspesialister sikrer at dekkene dine er riktig montert, og vi sjekker samtidig andre slitasjedeler som kan påvirke trafikksikkerheten. Vi tilbyr også dekkhotell på alle våre dekkverksteder. Les mer her om fordelene med dekkhotell>>.

Ønsker du piggfrie vinterdekk for varebiler og lette lastebiler? Klikk her>>.