Kjøp dekk

Dekkvelger

Kjøp dekk

Agilis 3

Ny!
Michelin Agilis 3 sommerdekk - godt miljøvalg for varebiler og lette lastebiler som også gir pålitelighet og holdbarhet. Den nye serien har rullemotstand i klasse B og lavere dekkvekt, noe som forminsker drivstofforbruk og gir betydelig redusert CO2-utslipp.
Startpris fra 2388 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

E Primacy

Ny!
Nye Michelin e.Primacy er eco-dekket med en overbevisende kombinasjon av miljøfordeler, drivstofføkonomi og høy ytelse. Dekket er det første miljødesignede Michelin-dekket, der livssyklustanken har blitt innlemmet i designet, for å vektlegge alle miljømessige påvirkninger.
Startpris fra 1121 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: A
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 68dB

Latitude Cross

Michelin Latitude Cross er et overlegent dekk for SUV og Cross Overs. Trekkraft og robusthet som et offroad-dekk - komfort som et landeveisdekk.
Startpris fra 2024 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

Latitude Sport 3

Michelin Latitude Sport 3 - Et trygt alternativ med dynamiske kjøreegenskaper. Et robust og holdbart SUV sommerdekk som ikke går på bekostning av sikkerhet og drivstofføkonomi.
Startpris fra 2311 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 - Nøyaktig styringsrespons og rask reaksjon. Utviklet i samarbeid med ledende bilprodusenter som BMW, Mercedes, Audi og Porsche, og bygger på erfaring fra motorsport.
Startpris fra 1584 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB

Pilot Sport 4 SUV

Ny!
Michelin Pilot Sport 4 SUV - Nøyaktig styringsrespons og rask reaksjon spesialtilpasset for SUV. Utviklet i samarbeid med ledende bilprodusenter som BMW, Mercedes, Audi og Porsche, og bygger på erfaring fra motorsport.
Startpris fra 2122 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Pilot Super Sport

Michelin Pilot Super Sport sommerdekk er utviklet med erfaring fra Endurance-racing, altså for den aller mest utfordrende kjøringen. Michelin Pilot Super Sport gir deg sikkerhet selv under de mest krevende forhold.
Startpris fra 3520 kr/stk

Primacy 4

Michelin Primacy 4 - Overlegen sikkerhet fra første til siste mil takket være EverGrip-teknologi. Et nytt sikkerhetsorientert dekkmønster gjør at Michelin Primacy 4 opprettholder en høy grad av vanntransportering selv når dekket er slitt.
Startpris fra 1092 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 68dB

Månedens Deal - kampanjepris på hjulstillingskontroll!

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele mai tilbyr vi hjulstillingskontroll til kun kr. 1495!

Til kampanjen! ×