Varebils sommerdekk - GT Radial

Produsent

Bredde

Profil

Felg

Kjøretøytype

Type dekk

Pris er for den minste str.

Tilbud! GT Radial Kargomax ST-4000 Et robust sommerdekk som er laget spesielt til campingvogner og tilhengere. Dekket kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. Dekket har lang levetid og kjørelengde, grunnet forsterkede sideveggskonstruksjoner og en solid gummiblanding. 
Startpris fra 321kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Kargomax ST-6000 Et robust sommerdekk som er laget spesielt til campingvogner og tilhengere. Dekket kombinerer slitasjemotstand med lav rullemotstand. Dekket har lang levetid og kjørelengde, grunnet forsterkede sideveggskonstruksjoner og en solid gummiblanding. GT Radial Kargomax ST-6000 er egnet for deg som ønsker en høyere belastningskapasitet.
Startpris fra 420kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Maxmiler För paketbilar och lätta lastbilar
Startpris fra 820kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Maxmiler Pro GT Radial Maxmiler Pro er et sommerdekk med en forsterket sideveggskonstruksjon og en forbedret holdbarhet og stabilitet ved kjøring med tung belastning. Dekket gir høy kjørekomfort og lav rullemotstand, noe som bidrar til drivstoffbesparelse. Dekket er utviklet for krevende kjøring så vel i bytrafikk som landeveger.  
Startpris fra 420kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Maxmiler-X Dekket gir god kjørelengde
Startpris fra 389kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Super Traveller 668 GT Radial Super Traveller 668 er et van-og lett varebilsdekk som kan garantere stabilitet og kjørekomfort i høye hastigheter. Det har en bred skulderutforming med fire mønsterspor, som gir forbedret slitasjemotstand og god vanndrenasjon.
Startpris fra 867kr
Legg til i handlevogn