Nokian Tyres

Nokian Tyres plc er et selskap som ble grunnlagt i 1988, men røttene strekker seg så langt tilbake som til 1898, da Suomen Gummitehdas Oy (Finlands Gummifabrikk AS) ble grunnlagt. Nokian Tyres er en foregangsbedrift på produksjon av dekk, og er den eneste dekkprodusenten i verden som konsentrerer seg om produkter og tjenester som letter bilkjøringen under nordiske forhold.

Hovedoppgaven for produktutviklingen hos Nokian Tyres er å utvikle verdens beste vinterdekk og skogsmaskindekk. Dette grunnprinsippet har styrt Nokian Tyres i mer enn 70 år. Produksjonen av personbildekk startet i 1932, og verdens første vinterdekk ble lansert i 1934. Nokian Tyres mest kjente merkevare, Nokian Hakkapeliitta, kom i produksjon allerede i 1936.

Målet for produktutviklingen hos Nokian Tyres er holdbar sikkerhet og miljøvennlighet gjennom hele produktets levetid. Derfor er Nokian Tyres også en foregangsbedrift på miljøvennlighet i sin bransje. Som første dekkprodusent i verden tok Nokian Tyres i bruk rensede lavaromatiske oljer i sin produksjon.

Sportslige Nokian Hakka Black og nyskapende Nokian eLine er representanter for Nokian Tyres nyeste dekkteknologi. Nokian Hakka Black med den nye generasjonens gummiblanding, nanoteknikk med flere gummisjikt og et mønster som er optimert for fart, er et dekk for krevende kjøring. Hakka Black reagerer direkte på styringen, noe som er en forutsetning for å kunne kjøre fort uten at sikkerheten settes på spill. I tillegg til de presise kjøreegenskapene, kommer de tekniske fremskrittene til syne også i dekkets slitestyrke og komfort.

Vårens andre nye dekk er Nokian eLine, som passer til mindre biler og for alle bilister som verdsetter fremtidens tekniske løsninger, bransjens beste drivstoffeffektivitet og sikre grepsegenskaper. Rullemotstand og våtgrep er ikke egenskaper som utelukker hverandre. Nokian eLine er et eksempel på dette – et dekk der begge disse egenskapene er maksimalisert uten at dekkets totale balanse blir svekket.

Sommerdekk personbil

Hakka-garanti

Nokian Hakka Black 2

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakka Blue 2

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakka Green 2

SUV 4x4-sommerdekk

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakka Blue 2 SUV

Sommerdekk varebil

Hakka-garanti

Nokian Hakka C2

Vinterdekk personbil

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakkapeliitta 9

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakkapeliitta 8

SUV 4x4-vinterdekk

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV

Testvinner
Hakka-garanti

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Vinterdekk varebil

Vinterdekk varebil

20 % rabatt på et utvalg bilservice!

Se hele kampanjen her ×