Dekkegenskaper

Silent Drive Technology
Testvinner!
Hakka Garanti
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 750kg (98)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Silent Drive Technology
Testvinner!
Hakka Garanti
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 750kg (98)

 

NESTE GENERASJON SIKKERHET

    • Ultimat sikkerhet - overlegent grep på is og snø
    • SilentDrive™-teknologi – ultralavt støynivå
    • Forlenget rekkevidde, fantastisk stabilitet

Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV for elbiler og hybridbiler, er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Hakkapeliitta 10 EV gir deg neste generasjons sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV drar fordel av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø, der senterpiggene forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på skulderområdene maksimerer grepet under svinging og kjørefeltskift.

Topp moderne piggteknologi gir deg suverent vintergrep

Under utfordrende vinterforhold kan snø gjøre filskift og kurvekjøring ekstra utfordrende. Under disse forholdene er reaksjonstid og bremselengde viktige sikkerhetsfaktorer. Piggløsningen til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV gir sjåføren mer reaksjonstid på vinterføret med sitt førsteklasses snøgrep. Alle piggene er plassert og posisjonert ved hjelp av topp moderne piggteknologi, og de nye, stjerneformede piggene har blitt rotert 180 grader på begge dekkets skuldre for å sikre at de møter veibanen i en optimal vinkel.

Dekkmønster som gir stabilitet og kontroll i all slags vær

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV sitt godt seipede dekkmønster sikrer stabilitet og allsidig funksjonalitet i skiftende værforhold på is, snø og tørre veier. Stabiliteten som kommer av den nye velseipede slitebanen øker kjøresikkerheten også ved bytte av kjørefelt når det er snø og slaps på veiene.

Et dekk som ruller lett og kutter ned på skadelige utslipp

Slitebanen til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV forblir fleksibel selv på alt fra de mildeste vinterdager til den mest bitende kulde. Et lettrullende mønster og kreativ bruk av råvarer gjør Hakkapeliitta 10 EV til et bærekraftig alternativ for sjåføren. Den lave rullemotstanden til Hakkapeliitta 10 EV gir drivstoffbesparelser og reduserer dermed de skadelige utslippene.

Lav dekkstøy for elbiler og hybrider

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV passer perfekt til de moderne elektriske kjøretøyene. Ved å benytte SilentDrive™-teknologien - som absorberer støytoppene, noe som senker støynivået, minsker lydnivået i kupeen og gir en mer behagelig kjøreopplevelse - i kombinasjon med optimal plassering av piggene, gir Hakkapeliitta 10 EV et behagelig lydbilde som øker kjørekomforten og minimerer de irriterende lydbølgene.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>