Dekkegenskaper

Nyhet!
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 560kg (88)

Nordman North 9

Piggdekk til personbil

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 560kg (88)

Solid ytelse under alle vinterforhold

Piggdekket Nordman North 9 sikrer solid ytelse under alle vinterforhold. Dekkene er balanserte, pålitelige og trygge på is og snø, og kjøreegenskapene forblir presise og fine.

  • Sikkert grep – trygt på spesielt isete underlag
  • Lettkjørt – gode kjøreegenskaper og enkelt å håndtere i svinger
  • Slitesterke – lang holdbarhet og lang kjørelengde

Økt gripeevne

Nordman North 9 vinterdekk er fremstilt med den profesjonelle NorthTech 9-teknologien. NorthTech 9 hardcore pigger er laget for å vare og jobber iherdig år etter år. Den digitalt optimaliserte piggen øker sikkerheten, spesielt på isete overflater.

Forbedret presisjon

Nordman North 9 vinterdekk gir jevn kjøring gjennom den tøffe vinteren, og den raske håndteringen og uanstrengte styringen holder deg i kontroll i enhver situasjon. Den nøyaktige responsen og kontrollen på snødekte og våte veier kommer fra et aggressivt mønster kombinert med 3D-seiping og Snow Grip Boosters.

Ytelse fra A til Å

Nordman North 9 vinterdekk gir utmerket vintergrep, slitestyrke og lavt energiforbruk. Utholdende materialer med sterk konstruksjon gir solid ytelse. Den fleksible og likevel stabile NorthTech 9-gummiblandingen gir en overbevisende ytelse selv i det tøffeste vinterværet.


Nordman - tires for your direction

Den fornyede Nordman-produktfamilien fortsetter i fotsporene til det velkjente varemerket som ble grunnlagt i 2004. Gjennomtestede og beviste tekniske løsninger garanterer at Nordman-dekk er et pålitelig valg for de varierende vær- og kjøreforholdene vi har i Norden, og er et solid valg når det kommer til pris og kvalitet. Merket Nordman eies av Nokian Tyres.

Ingen omtaler.

Min omtale av Nordman North 9

Samlet vurdering*