Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Radar Dimax Ice Lock

Piggdekk til personbil

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Forbedret grep for vinterforhold

Dimax Ice Lock er et piggdekk for personbiler, CUV-er og SUV-er. Dekkene er spesielt designet for å øke ytelsen og gi sikkerhet og kontroll under tøffe vinterforhold i Norden.

  • Sikkerhet og kontroll under alle vinterforhold
  • Forbedret grep på is
  • Ekstra grep på hardpakket snø

Forbedret grep på is og snø

Dimax Ice Lock piggdekk har Tikka Spike pigger som gir økt mekanisk grep og forbedret bremsing på is og hardpakket snø. Selvrensende slitebanedesign kombinert med seiper og pigger forsterker trekkraft, grep og bremsing på hardpakket is og snø.

Sikkerhet og kontroll under alle vinterforhold

Dimax Ice Lock vinterdekk har en myk slitebaneblanding som er formulert for å holde seg myk og gripende i tøffe nordiske værforhold. Slitebaneblandingen kombinert med sikk-sakk-seiper gir mer grep og forbedret trekkraft på vinterveier.

Radar - oppdag Radar tires

Radar er et dekkmerke fra Omni United, en produsent med globalt fotavtrykk, inkludert stort distribusjons-, produksjons- og FoU-nettverk. Omni United ble etablert i 2003 og har vokst til å bli et av de mest dynamiske og designdrevne dekkselskapene i verden.


Kjøp nå, betal om 30 - 60 dager

I samarbeid med Resursbank tilbyr vi Vianor-kortet. Du kan velge å betale kjøpet i sin helhet på første faktura, eller delbetale over tid med ResursBanks gunstige betalingsplaner. Vianor-kortet tilbyr 30-60 dagers kostnadsfri kreditt.

Les mer >>
 

Ingen omtaler.

Min omtale av Radar Dimax Ice Lock

Samlet vurdering*