Bridgestone Blizzak ICE | Piggfrie vinterdekk

Dekkegenskaper

Nyhet!
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Drivstofforbruk: E
Våtgrep: E
Hastighetsklasse: 180km/h (S)
Belastningsindeks: 500kg (84)

Bridgestone Blizzak Ice

Piggfrie dekk

Bridgestone Blizzak ICE | Piggfrie vinterdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Drivstofforbruk: E
Våtgrep: E
Hastighetsklasse: 180km/h (S)
Belastningsindeks: 500kg (84)

Mestrer vinterens reiser

Bridgestone Blizzak ICE er et førsteklasses piggfritt vinterdekk med overlegen ytelse på is og med enestående slitestyrke. Dekket er designet for personbiler og gir sikkerhet på snødekte og isete veier. 

  • Utmerket ytelse på is
  • Lang levetid
  • Forbedret kjørekomfort

Forlenget levetid

Dekkmønsteret spiller en viktig rolle i vinterdekk. Blizzak ICE har et avansert slitemønster og seiper som forbedrer grepet og bremsing på snø og is. Dekket tilbyr utmerket ytelse for tøffe vinterforhold gjennom hele levetiden.

Forbedret vintersikkerhet

Blizzak ICE er designet for varierende vinterforhold. Et tynt lag med vann dannes på overflaten av den isete veien, og hindrer dekket i å komme i kontakt med veien og skli. Multicell-gummiblandingen til Blizzak ICE absorberer vannfilmen fra isoverflaten, og sikrer sterk trekkraft og sikkerhet.

Reduser innvendig støy

En komfortabel reise er ikke bare en følelse av tillit og kontroll; det gir også støysvak kjøring. Takket være det optimaliserte spordesignet spres luftstrømmen som passerer gjennom dem. Dette reduserer støyen inne i bilen og gir roligere kjøring.


Bridgestone - leder an i mobilitetsløsninger

Bridgestone er den største produsenten av personbildekk i verden. Med verdensomspennende tilstedeværelse kan Bridgestone levere de nyeste løsningene i dekkindustrien. Vianor tilbyr kundene førsteklasses dekk for alle bruksområder i samarbeid med Bridgestone.​