EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 69dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 462kg (81)

GT Radial FE2

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 69dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 462kg (81)

Pålitelig kjøring og effektivitet

GT Radial FE2 er et høytytende sommerdekk designet for behovene til europeiske sjåfører. Det passer perfekt til personbiler. Er sikkert på vått underlag, har lang kjørelengde, myk kjøring, suveren drivstoffeffektivitet og komfort er de beste egenskapene til dette produktet.

  • Utmerket grep på tørt og vått underlag i et bredt temperaturområde
  • Slites jevnt, noe som sikrer langvarig kjørelengde
  • Lav rullemotstand og lavere drivstofforbruk
  • Presis håndtering og stabil bremsing

Sikkerhet på våte og tørre veier

Med en ny avansert gummiblanding, gir GT Radial FE2 utmerket grep på både våte og tørre veier over et bredt temperaturområde. Ny mønstertilnærming med stive ribber sikrer presis styring og stabil bremsing, slik at du trygt kan navigere på sommerveier og gjennom kurver og svinger.

Kjørekomfort og lengre kjørelengde

I tillegg til overlegen ytelse tilbyr FE2-dekket lang levetid. Den optimaliserte lettvektstammen sikrer lav rullemotstand og mindre drivstofforbruk. Takket være den avanserte slitebanekonturen med flere parametre, slites dekkene jevnt, noe som forlenger levetiden til dekkene dine og sparer deg penger i det lange løp.

GT Radial - opplev ytelsen

GT Radial er en serie med person- og varebildekk fra Giti dekk. Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Giti sysselsetter over 35 000 mennesker over hele verden, og er en av de største bil- og TBR-dekkprodusentene. Vianor har vært representant for Giti i Norden i flere år.​

Kjøp nå, betal om 30 - 60 dager

I samarbeid med Resursbank tilbyr vi Vianor-kortet. Du kan velge å betale kjøpet i sin helhet på første faktura, eller delbetale over tid med ResursBanks gunstige betalingsplaner. Vianor-kortet tilbyr 30-60 dagers kostnadsfri kreditt. Les mer >>

EU-dekkmerking: 100A4329