EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 500kg (84)

GT Radial SportActive 2

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 500kg (84)

Presis kontroll og kjøreglede

SportActive 2 sommerdekk er et godt valg for sjåfører som krever høy ytelse og pålitelighet på veien. Dekket er spesielt designet for høyytelsesbiler og SUV-er. Eksepsjonelt grep og korte bruddavstander i våte forhold er blant nøkkelegenskapene til dette produktet.

  • For krevende og sporty kjøring
  • Eksepsjonelt godt grep - våtgrepet er på EU-dekkmerkingens høyeste nivå, klasse A
  • Kort bremselengde på vått underlag
  • Lav dekkstøy og forbedret kjørekomfort

Forbedret grep og sikker kjøring

SportActive 2 er konstruert med avansert teknologi som gir optimal trekkraft og stabilitet i både våte og tørre forhold. Takket være en innovativ slitebaneblanding har dekket utmerket tørt og vått grep i et bredt temperaturområde. De balanserte, stive skuldrene sikrer presis styring og umiddelbar respons. Sterk midtseksjon forbedrer høyhastighetsstabiliteten og tørrbremsing. Takket være disse funksjonene kan du nyte en trygg og komfortabel tur på varme og regnfulle sommerdager.

Bedre kjørekomfort

Sommerdekket Sportactive 2 er laget for jevn tur. Det optimaliserte desingnet til dekkmønsterblokkene sikrer lavere støy og jevn kjøring. Dekket har blitt grundig testet for å møte behovene til krevende sjåfører.

GT Radial - opplev ytelsen

GT Radial er en serie med person- og varebildekk fra Giti dekk. Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Giti sysselsetter over 35 000 mennesker over hele verden, og er en av de største bil- og TBR-dekkprodusentene. Vianor har vært representant for Giti i Norden i flere år.​

Kjøp nå, betal om 30 - 60 dager

I samarbeid med Resursbank tilbyr vi Vianor-kortet. Du kan velge å betale kjøpet i sin helhet på første faktura, eller delbetale over tid med ResursBanks gunstige betalingsplaner. Vianor-kortet tilbyr 30-60 dagers kostnadsfri kreditt. Les mer >>

EU-dekkmerking: 100A4399