Dekkegenskaper

Nyhet!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 300km/h (Y)
Belastningsindeks: 670kg (94)

Nokian Tyres Hakka Black 3

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 300km/h (Y)
Belastningsindeks: 670kg (94)

Premium sommerdekk for kraftige og sportslige personbiler

  • Nyt presise og stabile kjøreegenskaper under alle forhold
  • Våtgrep klasse A,  EUs høyeste nivå gir utmerket grep fra vår til høst
  • Nyt lav dekkstøy, selv på grov asfalt

Nye Nokian Tyres Hakka Black 3 er designet for høyytelsesbiler, og er en trygg og pålitelig følgesvenn fra vår til høst. Dekket har presise kjøreegenskaper, og beholder grepet selv ved svinging i høye hastigheter, og på varme, regnglatte veier.

Stabil og logisk

De stabile kjøreegenskapene og den logiske kjørefølelsen gir deg kontroll og rask respons selv i overraskende situasjoner. Dynamic Grip 3.0-konseptet er kjernen i Hakka Black 3's innovasjoner. De funksjonelt utformede mønsterblokkene og sentersporene, i kombinasjon med en unik gummiblanding gir utmerket grep og handling. Hakka Black 3 beholder sine gode kjøreegenskaper gjennom hele dekkets levetid.

Et trygt valg fra vår til høst

Hakka Black 3 sommerdekk mestrer alt av vær vi kan forvente i løpet av en nordisk sommer. Adaptive Control gummiblanding tilpasser seg til varierende temperaturer, noe som gir sikkerhet på kjølige vår- og høstdager. Lightning Flow Grooves i senterområdet av dekket er ribber som forhindrer farlig vannplaning i tilfelle et plutselig kraftig regnskyll.

Stillegående og behagelig for nordiske veier

Hakka Black 3 er mer stillegående enn forgjengeren. Støynivået er betydelig lavere, over 1 dB på jevn asfalt sammenlignet med forgjengeren Hakka Black 2. Støynivået er også betydelig lavere når du kjører på grov asfalt og humpete veier. Silent MultiZone Design sikrer et komfortabelt støynivå på nordiske veier.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

3. plass - Motor (03/2023 Norge)

Nokian Tyres Hakka Black 3 oppnådde full pott i bremsetestene med de aller korteste stoppstrekningene – på både våt og tørr vei. Dessuten har Hakka Black 3 det laveste støynivået, spesielt på litt grovere vei. Korte bremsestrekninger og høy komfort gjør Hakka Black til et utmerket hverdagsdekk som passer de aller fleste.

EU-dekkmerking: T432603