Nokian Tyres Hakka Blue 3 sommerdekk

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Silent Drive Technology
Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakka Blue 3

Sommerdekk

Nokian Tyres Hakka Blue 3 sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Silent Drive Technology
Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakka Blue 3 Testvinner 2022

Den nye generasjonen sommerdekk for mellomstore personbiler og sportslige familiebiler.

  • Stopper nøyaktig/presist på våte veier, effektiv mot vannplaning
  • Balanserte kjøreegenskaper under alle værforhold
  • Komfortabelt og stille selv på grove underlag

Gir sikkerhet og kjørekomfort når du trenger det som mest! Nye Nokian Tyres Hakka Blue 3 er utviklet for varierte nordiske forhold og kombinerer sikkerhet på våte veier med pålitelige og støyfrie kjøreegenskaper. Dekket har klasse A, den beste våtgrepkarakteren, i EU-klassifiseringen og et stort antall dekkdimensjoner som gjør det perfekt for hybrid- og elbiler.

UNNGÅ VANNPLANING, NYT KJØREEGENSKAPENE

Nye Nokian Tyres Hakka Blue 3 er utviklet for nordiske forhold. Dekket stopper presist og gir effektiv beskyttelse mot vannplaning. Dekket er blant de beste i klassen på våte veier og gir forbedret sikkerhet under varierende sommerforhold. Dry Touch 3.0-konseptet gir gode kjøreegenskaper både i kraftig regn og ved høye hastigheter. Både sikkerhet og miljøvennlighet er tatt hensyn til i hele dekkets livssyklus, og Hakka Blue 3 beholder sine gode egenskaper selv når det slites.

SIKKER PARTNER FRA VÅR TIL HØST

Sommerdekk skal fungere trygt både på tidlige vårmorgener og sene høstkvelder. Den nye gummiblandingen Cool Blue Hybrid tilpasser seg nøyaktig til temperaturvariasjoner og forblir fleksibel når temperaturen synker. Gummiblandingen er meget slitesterk og tåler selv dårlige, hullete veier. Høyere andel silika og en ny type polymer i gummiblandingen senker rullemotstanden, noe som igjen reduserer energi/drivstofforbruket og øker rekkevidden til elbiler.

STILLE OG KOMFORTABELT

Bedre kjørekomfort og presise kjøreegenskaper er typiske egenskaper for alle produktene i sommerdekkfamilien Hakka. Hakka Blue 3 har et balansert mønster som stabiliserer kjøreegenskapene og gjør dekket enkelt og forutsigbart å styre. Silent MultiZone Design i kontaktflaten sammen med optimalisert fordeling av mønsterblokker reduserer dekkstøy. Forstyrrende støytopper er borte, noe som øker kjørekomforten, spesielt på dårlig asfalt.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

1. plass - Dagbladet (03/2022 Norge)

Dekkets brems- og sidegrep er blant de beste i testen. Lett å kontrollere under alle forhold, spesielt på vått underlag. Dekket gir en stillegående og komfortabel kjøretur.


2. plass - Motor (01/2022 Norge)

Godt grep på våt vei, lettkjørt på grepsgrensen, stille på grov asfalt.

EU-dekkmerking: T432268