Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Silent Drive Technology
Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakka Blue 3

Sommerdekk til personbil

(13 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti
Silent Drive Technology
Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Den nye generasjonen sommerdekk for mellomstore personbiler og sportslige familiebiler

Sommerdekket Nokian Tyres Hakka Blue 3 er utviklet for kraftige personbiler, de nyeste hybridene og elektriske kjøretøyer. Dekket kombinerer sikkerhet på våt vei med pålitelig og støylave kjøreegenskaper. Våtgrepsklassen i henhold til EU-dekkmerket er A, best mulig karakter. Dekket tilbyr sikkerhet og kjørekomfort for varierende nordlige forhold.

  • Sikkert selv på vått underlag, med presise bremseegenskaper og beskyttelse mot vannplaning
  • Balanserte kjøreegenskaper i all slags vær
  • Behagelig og stillegående selv på grov asfalt
  • Utmerket grep over et bredt temperaturspenn

Unngå vannplaning, nyt kjøreegenskapene

Hakka Blue 3 er designet for både våte og tørre veier. Dekket stopper presist, og forhindrer effektivt den fryktede vannplaningen. Dry Touch 3.0-konseptet garanterer en perfekt håndtering når et regnskyll overrasker deg eller farten øker på en solrik motorvei. Hakka Blue 3 beholder egenskapene selv når de er slitt, slik at du kan nyte trygg kjøring gjennom hele livssyklusen til dekket.

En trygg partner fra vår til høst

Sommerdekk skal fungere trygt og pålitelig fra tidlig vår til sen høst. Hakka Blue 3-sommerdekkets Cool Blue Hybrid slitebaneblanding tilpasser seg nøyaktig til endringer i temperaturen, og forblir fleksibel når temperaturen synker. Du kan kjøre trygt på de kjølige dagene tidlig på våren såvel som på sen høst. Gummiblandingen er meget slitesterk og tåler belastningen fra ulendte veier og telehull meget godt. Dekkets lave rullemotstand bidrar til å redusere drivstofforbruket og utvider rekkevidden til elektriske kjøretøy.

Stillegående og komfortabelt

Nokian Tyres' Hakka-familie er preget av kjørekomfort og presis styring. Hakka Blue 3 sitt balanserte dekkmønster stabiliserer håndteringen og gjør styringen enkel og forutsigbar. Det åpne dekkmønsterets Silent MultiZone Design og nøyaktig optimalisert blokkfordeling på den indre og ytre skulderen samt midten eliminerer spesielt de forstyrrende støytoppene, noe som gjør kjøringen komfortabel og stillegående, spesielt på grov asfalt.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

2. plass - Dagbladet (6. april 2024 Norge)

Hakka Blue 3 oppfører seg svært godt i de aller fleste situasjoner. På våt vei er sidegrepet godt, evnen til å motstå vannplaning god og styrefølelsen presis. Den samme følelsen har vi på tørr asfalt.


2. plass - Motor (4. mars 2024 Norge)

Dekket har veldig god motstandskraft mot vannplaning, kort bremsestrekning og svinggrepet på våt vei er blant de aller beste. Komfort og våtgrep sikrer andreplassen.

 

EU-dekkmerking: T432270

Gode sommerdekk
FM 31 - 25.5.2024
Vi har kjørt på de nye dekkene våre i snart tre uker. Vi er så langt godt fornøyd med dem. Stillegående og behagelig å kjøre.
Strålende sommer dekk
Jenhans - 21.5.2024
Veldig bra dekkene , stillegående og bra grep på vei .Anbefales på det sterkeste.
Gode sommerdekk
Ove65 - 16.5.2024
Kjøpte dekkene for en måned siden. En langtur på tørt føre. God kjørekomfort og retningsstabilitet selv med mye spor i asfalten etter vinteren.
Godt sommerdekk
Arne - 30.4.2024
Kjøpte disse for 14 dager siden og er godt fornøyd
Veldig gode dekk
AT - 25.4.2024
Så langt er jeg veldig godt fornøyd. Stillegående og stabilt. Første kjøretur litt rar opplevelse med litt risting og vingling, men så virket det som de stabiliserte seg.
Andre gang jeg kjøpte disse...
Bp62 - 5.4.2024
Har ikke kjørt mange dagene på de nye dekkene, men noen mil på asfalt har det blitt . Helt herlige og støysvake dekk å kjøre på med min Ford Mondeo stasjonsvogn. Gleder meg til ferietur til sommeren nå.
jKan vel si at det er de beste dekkene jeg har kjørt på
Viggo 80 - 17.10.2023
Har en Subaru Forrester 2013, la på Hakka Blue for ei uke siden Meget behagelige å kjøre på, sitter godt, styrer godt, ingen brå uventede utslag på sporet dårlig vei, Eller i skarpe svinger, dessuten er de støysvake. Jeg er av eldre årgang og de er lenge siden jeg har kunnet hørt på musikk i 110 km/t.
Meget stillegående
john61 - 5.9.2023
Kjøpt for ca 2 uker siden. Meget fornøyd med hvor stillegående og retningsstabile dekkene er
kjempebra dekk
Thore - 15.8.2023
kjøpte dekkene for ca. 3 uker siden og merker at bilen er mer stødig og myk og gir mindre dekkstøy. Skal kjøpe meg nye nokian vinterdekk R5 senere i høst.
Mindre dekkstøy, komfortabelt og trygt.
rho - 28.7.2023
Tester antydet at dekkene gir mindre støy på grov asfalt, og det stemmer. Dekkene virker stillere, komfortablere og stødigere enn de bilen (C4 Spacetourer) ble levert med (Primacy 3).

Min omtale av Nokian Tyres Hakka Blue 3

Samlet vurdering*