Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): A 68dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakka Green 3

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): A 68dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakka Green 3 testvinner 2021

 

Naturlig sikkert

Nokian Tyres Hakka Green 3 er et førsteklasses miljøvennlig sommerdekk for personbiler, hybrider og elektriske kjøretøy. Dekket føles trygt og balansert på regnværsdager, sparer drivstoff og byr på mange hyggelige kjørekilometer.

  • Grønnere kjøring - redusert rullemotstand sparer penger og miljø, noe som er etterspurt av både el- og hybridbileiere
  • Utmerket våtgrep - gir effektiv beskyttelse mot vannplaning
  • Pålitelige reiser - miljøvennlig gummiblanding garanterer utmerket slitestyrke

Pålitelig fra kjølig vår til tåkete høst

Sommerdekket Hakka Green 3 gjør reisen din trygg, komfortabel og miljøvennlig i nordisk sommervær. Dekket sørger for trygg reise hele sommerhalvåret; fra de kjølige vårbygene, via de glovarme sommerdagene og hele veien til høstens tåkete morgentimer.

Utmerket grep - bedre kjørefølelse

Hakka Green 3 stopper raskt og forhindrer vannplaning uten problemer. De utmerkede sikkerhetsfunksjonene, den forbedrede slitestyrken og Hakka Green 3 sin miljøvennlige natur er basert på det nye Green Sense-konseptet utviklet for det krevende nordlige sommerværet. Håndteringen er stabil, presis og komfortabel på jevn, tørr asfalt og på sporete, regnvåte veier.

Miljøvennlig og lettkjørt

De bærekraftige materialene kompleterer sommerdekket Hakka Green 3 sin grønne natur. Gummiblandingen Hakka Green Hybrid kombinert med det tilpassede dekkmønsteret sikrer utmerket slitestyrke gjennom dekkets levetid. Den biobaserte harpiksen som er tilsatt den miljøvennlige blandingen gjør kjøringen lettere og sikrer at dekket har utmerket våtgrep. Det omfattende utvalget inkluderer størrelser som er rangert i EU-dekkmerkingens høyeste klasse A når det gjelder både våtgrep og rullemotstand.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

Testvinner - Moottori (6. mars 2024 Finland)

Hakka Green 3 beholder grep og sikkerhet selv i krevende kjøresituasjoner. Dekkets prestasjoner i ekstreme kjøresituasjoner er overbevisende og klart bedre enn de fleste miljødekk. Det er lettkjørt og sikkert selv på grensen av akselrasjonsgrep.

EU-dekkmerking: T431445