Dekkegenskaper

Nyhet!

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Nordman South

Sommerdekk til personbil

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Sommerdekk for din reise

Sommerdekket Nordman South tilbyr solid ytelse under alle kjøreforhold. Dekkene er pålitelige og trygge, spesielt på vått underlag, og har godt grep og gode kjøreegenskaper.

  • Uanstrengt presisjon - kontrollert kjørefølelse med økt kjørekomfort
  • Effektiv forebygging mot vannplaning - ulastelig våtgrep og vannplaningsmotstand
  • Utmerket gripekraft - maksimalt våtgrep med lavt energiforbruk

Utmerket våtgrep

Ytelsen til sommerdekket Nordman South er basert på SouthTech høykvalitetsløsninger. Det asymmetriske SouthTech slitebanemønsteret gir presisjon til kjørefølelsen samtidig som den øker kjørekomforten. Nordman South ruller trygt og komfortabelt gjennom regnværsdagene takket være de brede hovedrillene, som kanaliserer vann og slaps vekk fra overflaten.

Forebygger vannplaning

Nordman South sommerdekk gir trygghet på regntunge dager. For å forhindre farlig vannplaning, absorberer SouthTech-seipene vannet opp fra veibanen og leder det raskt bort fra dekket. SouthTech-seipene er konturert, noe som sikrer utmerket våtgrep, selv når dekket er slitt.

Utmerket gripekraft

Den tilpasningsdyktige SouthTech gummiblandingen gir godt våtgrep og pålitelig kjøreopplevelse for alle sommerforhold. Nye Nordman South har godt grep over et bredt temperaturspekter og har utmerket våtgrep, holdbarhet og lavt energiforbruk.

Nordman - tires for your direction

Den fornyede Nordman-produktfamilien fortsetter i fotsporene til det velkjente varemerket som ble grunnlagt i 2004. Gjennomtestede og beviste tekniske løsninger garanterer at Nordman-dekk er et pålitelig valg for de varierende vær- og kjøreforholdene vi har i Norden, og er et solid valg når det kommer til pris og kvalitet. Merket Nordman eies av Nokian Tyres.

EU-dekkmerking: T433299

Ingen omtaler.

Min omtale av Nordman South

Samlet vurdering*