EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 270km/h (W)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Nordman Nordman SZ2

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 270km/h (W)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Sporty sommerdekk for mellomstore og store biler

  • Nøyaktig og pålitelig selv i ekstreme situasjoner
  • Utmerket slitestyrke for tøffe veier og krevende forhold
  • Utmerket valuta for pengene

Nordman SZ2 er et sporty Ultra High Performance sommerdekk som passer for mellomstore og store biler, og gir forbedrede kjøreegenskaper både på asfalt og grus. Dekket har bedre våtgrep enn forgjengeren, og Silent Groove Design-konseptet demper lydnivået på dekket.

Dekkmønsteret gir støtte til de gode kjøreegenskapene i dette sportslige dekket. De brede ribbene stiver av dekket og reduserer bevegelse i slitebanen, noe som gir god kontroll og kjøreegenskaper ved høyere hastigheter. Nordman SZ2 reagerer øyeblikkelig på rattutslag, noe som er viktig for sikker håndtering under ekstreme forhold. De langsgående ribbene ved siden av den indre skulderen domineres av dype spor som stabiliserer håndteringen.

Vannplaning blir effektivt forhindret av Hydro Grooves innovasjonen, som lagrer vannet mellom veiflaten og dekket, for så å lede vannet inn i de langsgående sporene. For å avverge vannplaning er det også utformet separate Swoop Grooves i de tverrgående hovedsporene på den ytre skulderen. Dette sørger for at dekket har svært godt grep på vått underlag, selv når det er slitt.

Nordman SZ2 er et rimelig sommerdekk for bilister som også setter pris på kvalitet, da dette nordiske sommerdekket tåler belastningen og er presist å håndtere og lett å kontrollere, selv i høye hastigheter.


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T431735