Nokian Hakkapeliitta 10 piggdekk

Dekkegenskaper

Double Stud Technology
Nyhet!
Hakka Garanti
Tilbud!

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Hakkapeliitta 10

Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 10 piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Double Stud Technology
Nyhet!
Hakka Garanti
Tilbud!

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

NESTE GENERASJON SIKKERHET

    • Ultimat sikkerhet - overlegent grep på is og snø
    • Stabil og presis håndtering, selv på bare veier
    • Maksimal kjørekomfort med lav dekkstøy
    • Forbedret kjørelengde og lavt drivstofforbruk

Det nye piggdekket Nokian Hakkapeliitta 10 er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Nokian Hakkapeliitta 10 gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is. Nokian Hakkapeliitta 10 drar fordel av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø, der senterpiggene forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på skulderområdene maksimerer grepet under svinging og kjørefeltskift.


Topp moderne piggteknologi gir deg suverent vintergrep

Under utfordrende vinterforhold kan snø gjøre filskift og kurvekjøring ekstra utfordrende. Under disse forholdene er reaksjonstid og bremselengde viktige sikkerhetsfaktorer. Piggløsningen til Nokian Hakkapeliitta 10 gir sjåføren mer reaksjonstid på vinterføret med sitt førsteklasses snøgrep. Alle piggene er plassert og posisjonert ved hjelp av topp moderne piggteknologi, og de nye, stjerneformede piggene har blitt rotert 180 grader på begge dekkets skuldre for å sikre at de møter veibanen i en optimal vinkel.

Ultimat stabilitet og kontrollerte kjøreegenskaper

Nokian Hakkapeliitta 10 sitt godt seipede dekkmønster sikrer stabilitet og allsidig funksjonalitet i skiftende værforhold på is, snø og tørre veier. Stabiliteten som kommer av den nye velseipede slitebanen øker kjøresikkerheten også ved bytte av kjørefelt når det er snø og slaps på veiene.

Et dekk som ruller lett og kutter ned på skadelige utslipp

Slitebanen på Nokian Hakkapeliitta 10 forblir fleksibel selv på alt fra de mildeste vinterdager til den mest bitende kulde. Et lettrullende mønster og kreativ bruk av råvarer gjør Nokian Hakkapeliitta 10 til et bærekraftig alternativ for sjåføren. Den lave rullemotstanden til Nokian Hakkapeliitta 10 gir drivstoffbesparelser og reduserer dermed de skadelige utslippene.

Lav dekkstøy gir rolig kjørekomfort

Det jevne og behagelige lydbildet til Nokian Hakkapeliitta 10 øker kjørekomforten. Piggene har blitt optimalt plassert, noe som minimer forstyrrende støybølger og eliminer de mest fremtredende frekvenstoppene som øret finner irriterende. Du kan nyte stille kjørekilometre.

Nokian Tyres Hakka Garanti hjelper deg på veien

Alle Nokian Hakka sommerdekk og Nokian Hakkapeliitta vinterdekk har ett års kostnadsfri Hakka Garanti ved utilsiktet dekkskade. Hvis dekket skades slik at det ikke kan repareres, gir Hakka Garanti deg et nytt dekk gratis. Hakka-garantien inkluderer også gratis veihjelp 24/7, så hjelpen er alltid bare en telefonsamtale unna. Les mer >>

Månedens Deal: Studenttilbud -15% på Nokian Nordman + gratis dekksjekk

Hver måned har vi et ekstra gunstig tilbud. I hele september tilbyr vi alle studenter gratis dekksjekk + 15% rabatt på alle våre Nokian Nordman dekk!

Til kampanjen! ×