Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 800kg (100)

Goodyear UltraGrip Arctic 2 SUV

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 800kg (100)

Utmerket bremseytelse på is og snø

Goodyear UltraGrip Arctic 2 SUV er et utmerket piggdekk for sjåfører som ønsker å sikre kjørekomfort og kontroll under varierende vinterforhold. Dekket er designet for SUV-er, og gir grep og sikkerhet på is og snø.

  • Utmerket bremseytelse på is og snø
  • Utmerket ytelse under alle snøforhold
  • Forbedret kjørekomfort

Høy ytelse på is under hele dekkets levetid

På vinterføre kreves godt veigrep, spesielt på isete veier, i svinger og ved filskifte. Den avanserte piggteknologien i piggdekket UltraGrip Arctic 2 SUV sikrer utmerket grep på isete veier. Den skarpe piggformen til Arctic Eagle Claw-piggen trenger lettere inn i isen, forbedrer grepet på isen og reduserer slitasje på veien. Dekket beholder sine gode kjøreegenskaper selv når det er slitt.

Solid ytelse under alle snøforhold

UltraGrip Arctic 2 SUV piggdekk gir pålitelig ytelse på snødekte veier. Dekkets brede riller, høyere lamelltetthet og dype snøriller i skuldrene sørger for bedre grep på snøen. Disse dekkene er laget for å fungere selv i dyp snø.

Forbedret kjørekomfort

UltraGrip Arctic 2 SUV piggdekk passer for sjåfører som verdsetter et roligere lydnivå. Takket være dekkets optimaliserte piggfordeling og nye piggpute er støyen som genereres av piggene lavere. Det lave støynivået på dekkene gir komfort til reisen.