Dekkegenskaper

Nyhet!
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 775kg (99)

GT Radial IcePro 3 SUV EVO

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 775kg (99)

Trygg kjøring på isdekte veier

GT Radial IcePro 3 SUV EVO piggdekk er designet for behovene til SUV-er, og tilbyr forbedret snø- og isgrep for nordlige vinterforhold. Dekkene er det perfekte valget for sjåfører som ønsker sikker og pålitelig ytelse på is, snø og slaps.

  • Kontroll på isete veier
  • Utmerket grep på is og snø

Høyt grepsnivå på is og snø

IcePro 3 SUV EVO piggdekk er designet for å takle varierende vinterforhold. Ny generasjon pigger designet og produsert i Finland garanterer bedre snø- og isgrep enn den forrige modellen. Dekkets retningsmønster med brede spor bidrar til å fjerne slaps og snø mellom dekket og veien, og sikrer trygg kjøring på vinterføre. Arctic gummiblanding utviklet for nordlige forhold, er designet for å gi godt grep og stabilitet på is og snø.

Forbedret komfort

Det V-formede retningsbestemte mønsteret på IcePro 3 SUV EVO piggdekket hjelper til med å fjerne snø og vann fra dekkets overflate, og forbedrer styringen og grepet. Dekkets senter er optimalisert for å gi større kontaktflate, noe som forbedrer stabiliteten ved kjøring i høyere hastigheter. I tillegg reduserer utformingen av skulderpartiet dekkstøy, noe som skaper en roligere kjøreopplevelse og økt komfort.


GT Radial - opplev ytelsen

GT Radial er en serie med person- og varebildekk fra Giti dekk. Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Giti sysselsetter over 35 000 mennesker over hele verden, og er en av de største bil- og TBR-dekkprodusentene. Vianor har vært representant for Giti i Norden i flere år.​