Dekkegenskaper

Nyhet!

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: A
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 925kg (105)

GT Radial SportActive 2 EV SUV

Sommerdekk til SUV

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: A
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 925kg (105)

Elektrifisèr reisen din

Sommerdekket SportActive2 EV SUV er designet for elbiler med høy ytelse. Utmerket våtgrep gir sikkerhet under varierende sommerforhold, og takket være den lave rullemotstanden kan du øke rekkevidden.

  • Lav rullemotstand for lengre rekkevidde.
  • Utmerket våtgrep øker sikkerheten under varierende kjøreforhold.
  • Et dekkmønster designet for elbiler som gir lavere støynivå og økt kjørekomfort.

Lengre kjørelengde

Sommerdekket SportActive 2 EV SUV er designet med tanke på de spesifikke behovene til elektriske SUV-er, slik som høyere dreiemoment og en mer stillegående kjøreopplevelse. Dekket gir utmerket grep under både tørre og våte forhold, noe som sikrer en trygg og stabil tur under alle kjøreforhold om sommeren.

Den skreddersydde gummiblandingen og den finjusterte dekkonstruksjonen til sommerdekket SportActive2 EV SUV gjør det til et utmerket valg for elbilførere som ønsker å øke rekkevidden og redusere rekkeviddeangsten. Dekkets optimaliserte dekkmønster gir en roligere kjøreopplevelse. En gummiblanding som er skreddersydd for elbiler, sikrer lavere rullemotstand og lengre rekkevidde. Dekkets finjusterte dekkonstruksjon forbedrer kjørekomforten og kjøreegenskapene, og gjør kjøringen enda mer komfortabel for SUV-er. Dekket er designet for å tåle varierende vei- og værforhold, og gir stabil ytelse på både asfalt og grovere overflater.

GT Radial - opplev ytelsen

GT Radials produsent, Giti, er den tiende største dekkprodusenten i verden. De har europeisk produktutvikling og testing, streng kvalitetskontroll, og godt prisede og pålitelige vinterdekk.

EU-dekkmerking: 100A5138

Ingen omtaler.

Min omtale av GT Radial SportActive 2 EV SUV

Samlet vurdering*