GT Radial SportActive 2 SUV | Sommerdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 300km/h (Y)
Belastningsindeks: 1030kg (109)

GT Radial SportActive 2 SUV

Sommerdekk

GT Radial SportActive 2 SUV | Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 300km/h (Y)
Belastningsindeks: 1030kg (109)

Hyggelig kjøreopplevelse med presis kontroll

Sommerdekket SportActive 2 SUV er det perfekte valget for sjåfører som krever høy ytelse og pålitelighet for sine SUV-er gjennom sommersesongen. Dekket er spesialdesignet for å møte behovene til SUV-førere som ønsker overlegne kjøreegenskaper, utmerket bremsing og langvarig ytelse.

• Utmerket grep, våtgrep klasse-A
• Stillegående dekk og forbedret kjørekomfort

Forbedret grep og sikker kjøring

SportActive 2 SUV er konstruert med avansert teknologi som gir optimal trekkraft og stabilitet under både våte og tørre forhold. Takket være en innovativ slitebaneblanding har dekket utmerket grep på tørt og vått underlag over et bredt temperaturområde. De balanserte, stive skuldrene sikrer presis styring og umiddelbar respons. Sterk midtseksjon forbedrer høyhastighetsstabiliteten og tørrbremsing. Takket være disse funksjonene kan du nyte en trygg og komfortabel tur på varme og regnfulle sommerdager.

Bedre kjørekomfort

SportActive 2 SUV er laget for jevn kjøring. Den optimaliserte geometrien til mønsterblokkene sikrer lavere støy og jevn kjøring. Dekket har blitt grundig testet for å møte behovene til krevende sjåfører. 

GT Radial - opplev ytelsen

GT Radial er en serie med person- og varebildekk fra Giti dekk. Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Giti sysselsetter over 35 000 mennesker over hele verden, og er en av de største bil- og TBR-dekkprodusentene. Vianor har vært representant for Giti i Norden i flere år.​

Kjøp nå, betal om 30 - 60 dager

I samarbeid med Resursbank tilbyr vi Vianor-kortet. Du kan velge å betale kjøpet i sin helhet på første faktura, eller delbetale over tid med ResursBanks gunstige betalingsplaner. Vianor-kortet tilbyr 30-60 dagers kostnadsfri kreditt. Les mer >>

EU-dekkmerking: 100A4421