Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Silent Drive Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Sommerdekk til SUV

(16 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Silent Drive Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 850kg (102)

 

Den nye generasjonen sommerdekk for små og mellomstore SUV-er og crossovere.

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV er et robust og pålitelig dekk for SUV-er og crossovere. Det gir stabile kjøreegenskaper både under bykjøring, på grusveier og på motorveier. Dekket har også den beste EU-klassifiseringen for våtgrep; klasse A.

  • Sikkert på vått føre – klasse A i våtgrep
  • Stabilt og komfortabelt på alle underlag
  • Støysvak og behagelig kjøreopplevelse
  • Pålitelig både på veien og i terrenget med Aramid-forsterkede sidevegger

Effektiv beskyttelse mot vannplaning

Hakka Blue 3 SUV stopper presist, forhindrer effektivt den fryktede vannplaningen og gir ekstra sikkerhet under varierende sommerforhold. Takket være Dry Touch 3.0-konseptet er dekkets håndtering utmerket både ved plutselige regnskyll så vel som i høye hastigheter på motorveien. Hakka Blue 3 SUV beholder sine egenskaper selv når de er slitt, slik at du kan kjøre trygt gjennom hele dekkets livssyklus.

En sikker partner fra vår til høst

Sommerdekk skal fungere trygt og pålitelig både på tidlige vårmorgener og sene høstkvelder. Den nye gummiblandingen Cool Blue Hybrid tilpasser seg temperaturvariasjoner og forblir fleksibel når temperaturen synker. Gummiblandingen er meget slitesterk og tåler selv dårlige, hullete veier.

Grep og slitestyrke

SUV-dekk må være sterke nok til å holde de høye, tunge kjøretøyene stabile. De Aramid-forsterkede sideveggene på Hakka Blue 3 SUV-dekket forbedrer holdbarheten og sikrer at dekket tåler ulike støt som kan oppstå under kjøring. Steinutkasterne i hovedsporene hindrer skarpe steiner i å feste seg til dekkets slitebane og gir ekstra beskyttelse ved å forhindre skade på dekkene. Terrengklørne på skulderområdet forbedrer trekkraft og bremsing på sandete veier og myke underlag.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T432289

Gode dekk
Goiahals - 19.6.2024
Dekkene er veldig bra. Kjører en del på svingete vei, og veigrepet er utrolig bra når det regner.
Kvalitetsdekk
J.A - 19.5.2024
Veldig fornøgd så langt - stabile og stille sommerdekk. Gode på langtur
Gode dekk ,som jeg er fornøyd med
Subaru - 1.5.2024
Kjøpt og nettopp lagt på en Subaru, et dekk jeg blir veldig fornøyd med
Nye sommerdekk etter at jeg punkterte på høyre framhjul som ikke kunne repareres.
Flinta - 15.10.2023
Dekkene ble kjøpt 8 september 2023, og har vært på flere langturer som har hatt en kjørelengde på ca. 260 kilometer. Det har vært mye motorveikjøring nedover i Sverige. Dekkene inklusive avbalansering har fungert helt fint. Har ikke hvert noen problemer.
Erfaringsmessig meget bra dekk.
HansK - 5.9.2023
Nye og fornying av dekk er Nokia sommer som vinter.
Meget behagelig sommerdekk til SUV
Jejja - 29.6.2023
Har allerede kjørt tur retur Trondheim fra Larvik med skaphenger i veldig varierende vær. Sol og varme (29grader) og et voldsomt regnvær. Dekkene fungerte meget bra, var behagelig, trygt og kontrollert å kjøre med.
Sommerdekk i høy kvalitetsklasse
Thorolf 70 - 21.5.2023
Kjøpte dekkene for ca. en måned siden. Supre å kjøre på. Veldig retningsstabile selv på veier med ujevn asfalt
Meget fornøyd
Heggern - 26.3.2023
Kjøpte Nokian Hakka for 3 år siden både vinter og sommer. Meget fornøyd . Kjører 30000 -35000 km i året.
God på alle forhold
Snorre - 24.3.2023
Har kjørt på Hakkap på våre skiftende alltid to biler sommer og vinter. Ikke billigst, men bedre enn det vi har prøvd så langt!
Veldig bra allrounddekk
TerjeTrysnes - 1.12.2022
Bil: Subaru Outback (4x4) 2010 modell. Dekkdimensjon 225/60-17. Ikke testet mer enn 3-4 uker nå sent på høsten,men fikk jo da testet under noen av de kjipe forholdene med MASSE REGN! Veldig gode på å motstå vannplaning,men generelt meget godt grep på våt og tørr vei med normal kjøring.Jeg har kjørt bil i ca 30 år. Generelt gode på alt synes jeg,med et ørlite minus for litt rumlestøy på asfalt.Ikke særlig sjenerende for min egen del,men andre kan jo bry seg mer.Kan selvsagt også ha med bilen å gjøre,da jeg ser at andre synes dekkene er meget stillegående. Drivstofforbruket (diesel) virker helt normalt ift til de forrige dekkene mine som var av det billige slaget. Alt i alt meget godt fornøyd så langt. Setter da full pott for disse dekkene,men hadde det vært mulig å gi 5 MINUS pga litt støy,så hadde det blitt det ;) Hvor mange km de holder får vi se om noen år :)

Min omtale av Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Samlet vurdering*