Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV sommerdekk

Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Silent Drive Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Sommerdekk

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Silent Drive Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Den nye generasjonen sommerdekk for små og mellomstore SUV-er og crossovers.

  • Stopper nøyaktig/presist på våte veier, effektiv mot vannplaning
  • Stabile og komfortable kjøreegenskaper
  • Pålitelig både på asfalt og i terreng

Nyheten Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV er et robust og pålitelig dekk for SUV-er og crossovere som gir stabile kjøreegenskaper både under bykjøring, på grusveier og på motorveier. Dekket er utviklet for små og mellomstore SUV-er og gir bedre grep, stabilitet og holdbarhet, noe som gjør kjøring på våte veier og i varierende terreng lett og behagelig. Dekket har også den beste EU-klassifiseringen for våtgrep, nemlig klasse A.

EFFEKTIV BESKYTTELSE MOT VANNPLANING

Nye Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV stopper presist og beskytter effektivt mot den farlige vannplaningen. Dekket er blant de beste i klassen på våte veier og gir enda bedre sikkerhet under varierende sommerforhold. Dry Touch 3.0-konseptet gir gode kjøreegenskaper både i kraftig regn og ved høyere hastigheter. Både sikkerhet og miljøvennlighet er tatt hensyn til i hele dekkets livssyklus, og Hakka Blue 3 SUV beholder sine gode egenskaper selv når det slites.

SIKKER PARTNER FRA VÅR TIL HØST

Sommerdekk skal fungere trygt både på tidlige vårmorgener og sene høstkvelder. Den nye gummiblandingen Cool Blue Hybrid tilpasser seg temperaturvariasjoner og forblir fleksibel når temperaturen synker. Gummiblandingen er meget slitesterk og tåler selv dårlige, hullete veier.

GREP OG SLITESTYRKE

God kjørestabilitet og utmerket grep er verdifulle egenskaper, spesielt for SUV-er. SUV-dekk må derfor være så robuste at de kan holde det høye og tunge kjøretøyet stabilt på veien. Hakka Blue 3 har Aramid-forsterkede sidevegger som gir en unik beskyttelse mot støt og kuttskader, samt ekstra stabilitet som er nødvendig for SUV-er. Terrengklør i dekkskuldrene tar tak i underlaget på en kontrollert måte og forbedrer trekkraft og bremsing på sandete veier og mykere underlag.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

EU-dekkmerking: T432289