Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 piggfrie vinterdekk varebil

Dekkegenskaper

Nyhet!
Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 730kg (97)

Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Piggfrie dekk

Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 piggfrie vinterdekk varebil

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nyhet!
Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 730kg (97)
  • Pålitelige kjøreegenskaper under alle slags vinterforhold
  • Stillegående – tar tunge laster samtidig som du sparer drivstoff
  • Utmerket slitestyrke – aramidforsterkede sidevegger beskytter mot slag og kutt

STABILE KJØREEGENSKAPER OG KOMFORTABELT STØYNIVÅ

Det nye piggfrie Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4 vinterdekket er designet for nordiske forhold med allsidig bruk på vare- og budbiler, og gir deg pålitelighet og lav rullemotstand i snøvær og situasjoner der kvikksølvet plutselig faller under null. Varebilsjåføren kan lene seg tilbake i førersetet takket være den nye MultiTouch-mønstermodellen som gir førsteklasses vintergrep samt mer presise og komfortable kjøreegenskaper.

PÅLITELIGE KJØREEGENSKAPER

Yrkessjåfører og bobilførere som kjører på nordiske vinterveier ønsker en høy grad av sikkerhet på de piggfrie dekkene, men også lite støy, god drivstofføkonomi og god holdbarhet. Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 tilpasser seg brå væromslag under den nordiske vinteren, og de store mønsterblokkene har tette seiper, som gir føreren forbedret grep under akselerasjon på isete veier samt kjøring på svingete veier i kraftig snøvær.

KJØREKOMFORT OG TRYGGHET

Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 har store mønsterblokker, et robust seipet banemønster og en fleksibel gummiblanding som er designet for lave temperaturer, for å redusere slag og støt fra spor og hull på dårlige vedlikeholdte veier. Dekkstøyen er lav og komfortabel på ulike underlag.

HOLDBARHET OG EFFEKTIVITET FOR YRKESSJÅFØRER OG REISENDE

Varebiler og bobiler krever mye av dekkene - kjøretøyene er tunge og kjøres ofte fullastet på dårlige veier. Ikke minst på grusveier fulle av hull. Holdbarheten til det nye produktet er optimalisert takket være Nokian Tyres’ unike Aramid Sidewall-teknologi som beskytter mot slag og kutt, en robust stammeoppbygning og en sterk gummiblanding som bruker det siste innen gummiblandingsteknologi. Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 gjør livet enklere for hardtarbeidende håndverkere og reiselystne ved å balansere kjøreegenskaper og førsteklasses holdbarhet.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

EU-dekkmerking: T432366