EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 560kg (88)

GT Radial Maxmiler Pro

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 560kg (88)

Optimal kjørelengde

GT Radial Maxmiler Pro er et sommerdekk som er spesielt designet for tung lastebil- og transportbruk, og gir deg en pålitelig og trygg kjøreopplevelse. 

  • Bedre holdbarhet og stabilitet med tung last
  • Gode kjøreegenskaper under våte forhold
  • En stillere og mer komfortabel kjøreopplevelse samt lavere miljøpåvirkning

Bedre holdbarhet og stabilitet med tung last

Sommerdekket Maxmiler Pro har forsterket sideveggkonstruksjon og flat slitebanekontur, noe som gir bedre holdbarhet og stabilitet ved tung last. Flat slitebanekontur sikrer en større kontaktflate mot veien, noe som gir dekket bedre holdbarhet og lengre levetid. Ved å velge Maxmiler Pro-dekk til varebilen din får du pålitelighet og holdbarhet for alle dine transportbehov.

Varebildekket Maxmiler Pro har en gummiblanding som sikrer gode kjøreegenskaper under våte forhold. Lamellene og sporene i dekket evakuerer effektivt vann mellom dekket og veibanen, noe som øker sikkerheten, spesielt på våte veier.

GT Radial - opplev ytelsen

GT Radial er en serie med person- og varebildekk fra Giti dekk. Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Giti sysselsetter over 35 000 mennesker over hele verden, og er en av de største bil- og TBR-dekkprodusentene. Vianor har vært representant for Giti i Norden i flere år.​

EU-dekkmerking: 100A2815