Nokian Tyres Hakka Van sommerdekk varebil

Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakka Van

Sommerdekk

Nokian Tyres Hakka Van sommerdekk varebil

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 690kg (95)
  • Slitesterkt sommerdekk med Aramid-forsterkede sidevegger.
  • Stabil, balansert og trygg kjørefølelse i all slags vær.
  • Utmerket våtgrep og motstand mot vannplaning.
  • Svært lav rullemotstand reduserer drivstofforbruket og sparer penger og miljøet.

Nokian Tyres Hakka Van er utviklet for hard og allsidig bruk og er presist og stabilt å kjøre, lett å kontrollere på våte veier og slitesterkt på krevende veier. Dekkets lave rullemotstand gir drivstoffbesparelser og minsker skadelige utslipp av karbondioksid.

Grove, ujevne veier kombinert med hurtig skiftende vær er typisk for Norden, og dette stiller spesielle krav til egenskapene i dekkene vi bruker. Holdbarheten til nye Hakka Van er maksimert av Nokian Tyres sin unike Aramid Sidewall teknologi som beskytter mot skader fra støt og kutt, en sterk stamme og en gummiblanding som utnytter den seneste gummiteknologien. Den brede og stive midtribben i dekkets mønster gjør at styringen føles nøyaktig selv ved høyere hastigheter. Det nye skulderområdet sikrer holdbarhet og stivhet.

Den moderne og ekstremt kuttresistente gummiblandingen Hakka Van Hybrid gir eksepsjonelt våtgrep hvilket gjør at Nokian Hakka Van stopper raskt selv på regnvåte veier. Den fungerer pålitelig over et bredt temperaturspekter, tilpasser seg temperaturvariasjoner, tåler hard slitasje og garanterer lav rullemotstand.

Nokian Tyres Hakka Van passer for profesjonelle sjåfører av en lang rekke biler, for både distribusjon og transport, og er også et svært holdbart alternativ for bobilførere som setter pris på kvalitetsdekk.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>

EU-dekkmerking: T431604