Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 900kg (104)

Nokian Tyres Hakka Van

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Hakka Garanti
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 900kg (104)

 

Sikkerhet med lang levetid og komfort

Nokian Tyres Hakka Van er et slitesterkt og pålitelig sommerdekk for varebiler og lette lastebiler. Dekkets lave rullemotstand reduserer drivstofforbruk og miljøutslipp. Hakka Van er en smidig og pålitelig partner fra vår til høst, på grus og asfalt, både i regn og sol. Det er et utmerket valg for profesjonell bruk og ferieturer på nordlige veier.

  • Stabilt og balansert, gir trygg håntering i all slags vær
  • Forbedret våtgrep og forebygging av vannplaning
  • Aramid-forsterkede sidevegger motstår støt- og kuttskader
  • Lav rullemotstand reduserer drivstoffkostnader og sparer miljøet

Stabilt, sikkert og behagelig - fra vår til høst

De ujevne og røffe veidekkene i nord, samt raskt skiftende værforhold krever spesielle egenskaper fra dekket. Holdbarheten til Nokian Tyres Hakka Van er maksimert av den solide stammen, avansert gummiblanding og den unike Aramid Sidewall-teknologien, som beskytter dekket mot støt og kutt.

Dekkets Hakka Van Hybrid gummiblanding tilpasser seg temperatursvingninger, noe som garanterer funksjonaliteten til sommerdekket fra tidlig vår til sen høst. I tillegg tåler gummiblandingen kraftig bruk og garanterer drivstoffeffektivitet. Hakka Van sommerdekket holder også på røffe veier. Steinutkastere i sporene forlenger dekkets levetid og øker dekkets slitestyrke.

Dekkmønsteret i sommerdekket Hakka Van sikrer rolig og stabil kjøring, selv ved høye hastigheter, brå unnamanøvrer og filskift.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

Testvinner - Moottori (15. april 2024 Finland)

Hakka Van er klart det beste varebildekket i testen. Dekkets kjøreegenskaper er logiske og sikre på både våte og tørre veier. Dekket har de korteste bremsestrekningene på vått og tørt. Under plutselige situasjoner er kjøreegenskapene utmerkede.

EU-dekkmerking: T431607