Vi ivaretar alle dine bilservicebehov

Vi tilbyr et stort utvalg bilservicetjenester for bedriftens behov. Vi tilbyr bilserviceavtaler som dekker alle dine kjøretøybehov, fra bremsekontroller og frontrutereparasjoner til vedlikehold av klimaanlegg. Hos Vianor bruker vi reservedeler av høy kvalitet, noe som sikrer at kjøretøyene dine alltid vil være kjøreklare. Med planlagt vedlikehold opprettholder du bilprodusentens garanti, og vår veitjeneste sørger for at du alltid er mobil mellom bilservicene. Uansett hvor stor flåten er, sørger vi alltid for at dine kjøretøyer kan kjøre trygt og kostnadseffektivt hele året, takket være vår proaktive holdning.

Hold hjulene i gang med Vianors bilservice

Alltid kjøreklar

I tillegg til omfattende dekktjenester tilbyr Vianor alt du trenger for å vedlikeholde flåten. Pålitelighet og kostnadseffektivitet er avgjørende faktorer for enhver bedrift. Flåten blir spesielt kostbar når den ikke er i bruk, f. eks. på grunn av mekaniske feil. Uansett hvilken type kjøretøy flåten består av, vil Vianor tilby en skreddersydd og forutsigbar serviceavtale som vil sikre at flåten alltid er oppe og går.

Omfattende servicetilbud

Profesjonelle serviceprosedyrer og reservedeler av høy kvalitet gjør Vianor til den riktige samarbeidspartneren for bedriften. Sammen kan vi utarbeide en servicekontrakt som vil dekke alle dine behov og kutte kostnader for bedriften.

Bærekraft på veien

Når du inngår en kontrakt med Vianor, vil du alltid få profesjonell rådgivning fra våre eksperter, i tillegg til regelmessig vedlikehold. Praktiske råd og anbefalinger er selvsagt inkludert i prisen. Det blir stadig viktigere med miljømessig bærekraft i næringslivet, det samme gjelder for kjøretøy i alle bedrifter. Vianor gir mulighet til regelmessige miljøkontroller som verifiserer optimale utslippsverdier for kjøretøyene. I tillegg er det viktig å utføre nødvendige sikkerhetsinspeksjoner av hele flåten på regelmessig basis. Med Vianors bilservicetjenester ønsker vi å gi deg bekymringsløs og økonomisk flåtedrift året rundt.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.