Fleksible løsninger som tilfredsstiller
dine dekkbehov

Uansett hvilke dekkbehov du har, dekkes det av våre tjenester. Vårt nettverk av serviceverksteder i Norge, Sverige og Finland sørger for at du får den eksperthjelpen du trenger når du trenger den. Sammen planlegger vi dekkvedlikeholdet på forhånd, noe som sikrer at du har de riktige produktene for å kunne drive flåten på en sikker måte og samtidig unngå køer foran hver sesong.

Vianor tilbyr alle dekktjenestene du trenger under ett tak. Vi tar oss av hjulskift, dekkreparasjoner, hjulstillingskontroller, balansering og andre dekktjenester på en profesjonell måte, slik at du kan konsentrere deg om virksomheten i ro og fred. Hos Vianor får du alltid 30 dagers tilfredshetsgaranti ved kjøp av dekk, og våre dekkhotell sparer deg for plass 24/7. Våre skreddersydde løsninger øker fleksibiliteten og effektiviteten i flåteoperasjonene.

Omfattende dekktjenester av sikkerhetsmessige og praktiske årsaker

Dekktjenester på den sikre siden

Omfattende og profesjonelle dekktjenester er svært viktig for oss. Vianors lokale eksperter hjelper deg gjerne med å finne og velge den riktige tjenesten i alle situasjoner. Vår kundeorienterte service er fleksibel og profesjonell.

I tillegg til sesongavhengig omlegging tilbyr vi skreddersydde løsninger for alle bedrifter, uavhengig av størrelse og bransje. Vi tilbyr deg alle dekktjenestene du trenger for å holde kjøretøyene trygt på veien under alle kjøreforhold. Dekktrykkovervåkingssystemet øker f.eks. sikkerheten, reduserer drivstofforbruket og gjør at dekkene varer lenger. 

Dekk til alle formål for bedrifter

Dekk til alle kjøretøy

Du finner alle dekkene du trenger i vårt utvalg. Vår dekkportefølje består av sommer- og vinterdekk for alle kjøretøy, fra personbiler til anleggsmaskiner. Størrelsesutvalget omfatter alt fra massive gaffeltruckdekk til dekk for store anleggsmaskiner. Når du planlegger dekktjenestene, vil det gi forutsigbarhet for virksomheten. Sammen kan vi kartlegge dine behov og sesongavhengige faktorer. Vi sørger også for at vi har dekkene du trenger på lager. Dette gjør oss i stand til å forutse usikkerhetsfaktorer og optimalisere leveringspåliteligheten.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.