La oss ta hånd om flåtens dekkbehov

Når du driver en flåte, trenger du en partner til å ta hånd om dekkbehovene, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten. Gjennom våre flåtetjenester tilbyr vi omfattende flåtehåndteringssystemer med digitale verktøy for å sikre lengst mulig levetid for kjøretøyene. Via vår bedriftsportal får du tilgang til oppdatert informasjon om produkter, lagerbeholdning og drift. Og med våre fleksible kjørelengdekontrakter vet du nøyaktig hva flåteservicekostnadene vil bli, noe som gjør det lettere å optimalisere lønnsomheten.

Vi lar deg konsentrere deg om virksomheten

Omfattende service

Vianors omfattende flåtetjenester er tilgjengelige for våre bedriftskunder i Norge, Sverige og Finland. Våre tjenester garanterer at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten og at du ikke mister nattesøvnen. Vianor vil holde flåten i optimal stand i henhold til kontrakten. Så legg alle dine dekkbekymringer i Vianors hender. Med oss på laget vil bedriften aldri havne på felgen på grunn av dekkproblemer.


Digital flåtehåndtering

Vi bruker oppdaterte digitale løsninger for å gi kundene pålitelig og problemfri service. På denne måten vil du alltid ha gode dekk. Vårt flåtehåndteringssystem kjenner til alle online-statusene for hvert dekk på alle kjøretøyene, så vel som planlagte vedlikeholdsprosedyrer.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.