Økt lønnsomhet og effektivitet

Vår bruksbaserte dekktjeneste gir kundene betydelig fordeler. Skreddersydde servicekontrakter gir bedre lønnsomhet da du bare betaler for det du bruker og ikke trenger å skaffe hundrevis eller tusenvis av dekk selv. Bruksbaserte avtaler som er basert på faktisk kjørelengde, gir bedre forretningseffektivitet takket være mer forutsigbare kostnader. Og takket være vår bransjekunnskap og vårt nettverk av servicesentre, kan vi planlegge sesongbaserte omlegginger svært effektivt.

Minimering av kostnader og risikoer

Betal kun for det du bruker

Et fåtall bedrifter trenger egentlig å eie alle dekkene som flåten ruller på. Ved å velge Vianors dekktjeneste trenger ikke bedriften nødvendigvis å kjøpe et eneste dekk. Med vår bruksbaserte dekktjenestekontrakt kan vi tilby individuell dekkvedlikehold og dekk som bare betales for iht. bruk. På denne måten kan du minimere risiko og legge ansvaret for dekkene over på oss. Du kan glede deg over en bekymringsløs og pålitelig dekktjeneste.

Et moderne alternativ

En bruksbasert dekktjeneste er en moderne måte å ta hånd om flåtens dekkbehov på. I næringslivet er denne driftsmåten allerede kjent i mange sektorer, og det blir mer og mer vanlig også når det gjelder dekk. Det gir ikke nødvendigvis mening å eie en flåte eller andre eiendeler som taper seg i verdi i det øyeblikket du kjøper dem.  Dekk er også forbruksvarer, og for din bedrift kan en bekymringsløs dekktjeneste være et godt alternativ til å kjøpe dekk.

Forutsigbarhet året rundt

En bruksbasert dekktjenestekontrakt omfatter alle dekkprosedyrer og nye monterte dekk for flåten. Dette vil øke lønnsomheten, forutsigbarheten og effektiviteten til virksomheten. Dekk blir en ting mindre for bedriften å bekymre seg over. En dekktjenestekontrakt inkluderer alle prosedyrer på sommer- og vinterdekk for alle kjøretøyene som kontrakten gjelder for.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.