Bridgestone sommerdekk I Vianor
Bridgestone dekk

 

Bridgestone dekksortiment

Turanza 6

Bridgestones Turanza 6 dekk er et premium sommerdekk for personbiler. Det egner seg også for hybrid- og elbiler. Dekket gir føreren pålitelig og kontrollert kjøring i de skiftende værforholdene i den nordiske sommeren.
Pris fra 1725 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Potenza Sport

Bridgestone Potenza Sport er et høytytende sommerdekk for sporty og kraftige personbiler og SUV-er. Dekket gir en stabil kjøreopplevelse for høyhastighetskjøring på sommerveier.
Pris fra 1791 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Turanza T005

Bridgestone Turanza T005 er et premium sommerdekk for personbiler. Det passer for førere som ønsker en stor grad av trygghet både på våt og tørr vei.
Pris fra 1312 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Turanza T005 Driveguard

Bridgestone Turanza T005 med DriveGuard Run-Flat Technology er et premium sommerdekk for personbiler. Det passer for førere som ønsker en stor grad av trygghet både på våt og tørr vei.
Pris fra 1594 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Bridgestone – verdensomspennende dekkprodusent

Bridgestone Corporation er en av verdens største aktører innen dekk- og gummibransjen. Selskapet ble grunnlagt i 1931 i Japan og har siden vokst til å bli en global leder innen produksjon og salg av dekk til forskjellige typer kjøretøy, inkludert personbiler, lastebiler, motorsykler, busser og industrielle kjøretøy.

Bridgestone har et bredt spekter av dekkprodukter kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. De tilbyr dekk under ulike merkenavn, som inkluderer Bridgestone, Firestone, Dayton og flere andre. I tillegg til dekkproduksjon er Bridgestone også involvert i forskning og utvikling av avanserte materialer og teknologier. Selskapet har investert betydelig i innovasjon for å forbedre ytelsen, holdbarheten og sikkerheten til sine produkter.

De har også utviklet miljøvennlige dekk med fokus på lavere rullemotstand og redusert drivstofforbruk for å bidra til en mer bærekraftig transportsektor.

Bridgestone dekk – allsidige dekk fra øverste hylle

Bridgestone-dekk er kjent over hele verden for sin høye kvalitet, pålitelighet og ytelse. Som en ledende aktør innen dekk- og gummibransjen har Bridgestone et bredt spekter av dekkprodukter som møter behovene til ulike kjøretøy og kjøreforhold. Over 90 år med erfaring, omfattende forskning og utvikling sørger for at de kan tilby optimal ytelse på veien, uansett om det er snakk om personbiler, lastebiler, SUV-er eller spreke sportsbiler.

En av de viktige egenskapene til Bridgestone-dekk er deres fremragende veigrep og stabilitet. Den avanserte gummiblandingen og mønsterdesignet bidrar til å gi utmerket trekkraft og kontroll, på både vått eller tørt underlag. Bridgestone er også kjent for sin evne til å håndtere ulike kjøreforhold som sikrer optimal ytelse og grep i alle situasjoner – noe som gjør dem velegnet for både bykjøring og langdistansereiser.

Sommerdekk fra Bridgestone

Bridgestone sommerdekk er designet med fokus på ytelse, komfort og sikkerhet under varme værforhold. Disse dekkene er spesiallaget for å gi optimal trekkraft, stabilitet og respons på tørre og våte veier, og de er ideelle for den norske sommersesongen når temperaturene stiger. Gummiblandingen i dekkene bidrar til å opprettholde godt grep og god stabilitet selv på svært varme veier, som gir sjåføren trygghet og kontroll. Det reduserer også risikoen for glidning eller skrens.

Bridgestone investerer kontinuerlig i forskning og utvikling av dekkteknologi, og dette gjenspeiles i deres sommerdekk. Selskapet jobber med å introdusere nye materialer og innovative løsninger for å forbedre ytelsen, holdbarheten og drivstoffeffektiviteten til sine produkter. Dette bidrar til å møte de stadig skiftende behovene til sjåfører og sikre en førsteklasses kjøreopplevelse.

Bridgestone Turanza-sommerdekk

Nyheten Bridgestone Turanza 6 er et premium sommerdekk av svært høy kvalitet, egnet for både personbiler, elbiler, og hybrider. Dekk i Turanza-serien er utviklet for å gi en behagelig og stillegående kjøreopplevelse samtidig som de opprettholder suverent veigrep og stabilitet. Dekket takler skiftende vær- og føreforhold, som gjør det godt egnet for den norske sommeren. Dekkets innovative mønsterdesign hjelper til med å drenere vannet bort fra dekkoverflaten og reduserer risikoen for vannplaning.

Bridgestone Potenza-sommerdekk

For kraftige sportsbiler som krever maksimal ytelse, kan et dekk fra Bridgestone sin Potenza-serie være et godt valg. Disse høytytende sommerdekkene har det lille ekstra som sørger for enestående veigrep, respons og stabilitet under krevende kjøreforhold. Mønsterdesignet er utviklet for å sikre maksimal kontaktflate med veien, noe som resulterer i bedre grep og presisjon i svinger og ved høye hastigheter.

Finn Bridgestone dekk som passer til deg

Hos Vianor har vi lang erfaring med både dekk og bil. Det er viktig at de to er kompatible med hverandre for å sikre en trygg og komfortabel kjøretur. Vi hjelper deg gjerne med å finne dekk som passer til din bil, enten online eller hos et av våre Vianor serviceverksteder. Når du skal velge deg nye dekk, kan det være fordelaktig å tenke over følgende:

  • Hvilken biltype du har. Bridgestone produserer dekk for personbiler, SUV-er, og sportsbiler. Biltype, modell og kjørestil bør påvirke valg av dekk, og det er samtidig viktig at man velger dekk som passer til kjøretøyet.
  • Størrelsen er viktig. I bilens vognkort vil du finne dekkdimensjonene som er kompatible med ditt kjøretøy. Du kan også bruke vår dekkvelger eller tabell for å finne dekk som passer til deg og ditt bruk.
  • Konsulter en bilekspert. Hvis du er usikker på hvilke dekk du trenger, kan du få hjelp av våre erfarne fagfolk. Vi kan hjelpe deg med råd og tips på veien, som sikrer at du får en optimal kjøreopplevelse.

Bridgestone tilbyr et bredt utvalg av dekkstørrelser og mønsterdesign, slik at du kan velge dekk som passer til ditt kjøretøy og dine kjøreforhold. Uansett om du kjører på landeveier, bygater eller utfordrende terreng, har Bridgestone dekkene som kan oppfylle dine krav til komfort, ytelse og holdbarhet.

God tur og trygg reise!