GT Radial vinterdekk I Vianor
GT Radial dekk

GT Radial dekksortiment

GT Radial er en serie med person- og varebildekk fra Giti dekk. Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Giti sysselsetter over 35 000 mennesker over hele verden, og er en av de største bil- og TBR-dekkprodusentene. Vianor har vært representant for Giti i Norden i flere år.

Maxmiler WT2 Cargo

GT Radial Maxmiler WT2 Cargo er et nytt piggfritt vinterdekk for lette lastebiler og varebiler, med avansert slitebaneteknologi og et stort antall seiper for best mulig vintergrep. Dekket gir svært god stabilitet og holdbarhet under krevende kjøreforhold med variert last.
Pris fra 1051 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

WinterPro 2 EVO

Nyhet!
GT Radial WinterPro 2 EVO piggfrie vinterdekk designet for personbiler, ytelse og sikkerhet for varierende vinterforhold.
Pris fra 647 kr/stk
Dekklasse: CI
Drivstofforbruk: E
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 69dB

GT Radial – kompromissløse kvalitetsdekk

GT Radial er en anerkjent dekkprodusent som ble grunnlagt i 1951. Selskapet, hvis fulle navn er Giti Tire, har en lang historie med produksjon av kvalitetsdekk og er kjent for sitt brede utvalg av dekk til ulike kjøretøytyper. De opererer i en rekke land med flere titusentalls ansatte, og er en av verdens største dekkprodusenter.

GT Radial er spesielt kjent for sine dekk til personbiler, SUV-er, varebiler og lette lastebiler. De tilbyr også dekk til motorsykler og andre spesialiserte kjøretøy. GT Radial-dekk er designet for å møte de ulike behovene til moderne kjøretøy og gir god ytelse, komfort og sikkerhet på veien.

GT Radial – fokus på utvikling og innovasjon

En av GT Radials styrker er deres evne til å kombinere avansert teknologi med konkurransedyktige priser. De investerer betydelig i forskning og utvikling for å sikre at deres dekk oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og ytelse. GT Radial bruker avanserte materialer, innovative mønsterdesign og godt utviklet produksjonsteknologi for å levere dekk som gir godt veigrep, presis styrerespons og lang levetid.

GT Radial har et bredt utvalg av dekkmodeller som passer til ulike kjøreforhold og klimatiske forhold. De tilbyr både sommerdekk og vinterdekk med og uten pigger for bruk i Norden, og deres vinterdekk er spesielt anerkjent for sin gode trekkraft og håndtering på snø og is.

Sommerdekk fra GT Radial

Sommerdekkene fra GT Radial er designet med fokus på optimal ytelse, komfort og sikkerhet under varmere værforhold. Deres sommerdekk er utviklet med avanserte materialer og teknologier for å sikre utmerket veigrep, presis styrerespons og kortere bremselengde på både tørt og vått underlag. Dekkene har et spesialdesignet mønster som effektivt leder vannet bort fra veibanen, reduserer risikoen for vannplaning og sikrer bedre veigrep under våte forhold.

Et av deres mest populære produkter er sommerdekket GT Radial FE2, laget spesielt med hensyn til europeiske behov. Dekket passer perfekt til personbiler og sørger for god sikkerhet på vått underlag. Lav rullemotstand sørger for redusert drivstofforbruk, som er bedre for miljøet og samtidig mer økonomisk for bileieren. Dekket takler et bredt spekter av ulike temperaturer, som er en viktig egenskap for dekk som brukes i Norden.

Vinterdekk fra GT Radial

Den norske vinteren krever mye av bilens sko. GT Radial tilbyr en serie med godt utviklede vinterdekk som sørger for veigrep og stabilitet under vinterkjøring, til konkurransedyktige priser. Dekkenes mønster og lameller er spesielt utformet for å takle snø, slaps og is, og sikrer maksimalt grep og bremsekraft. Den spesielle gummiblandingen i dekkene opprettholder elastisitet og fleksibilitet selv ved lave temperaturer, noe som gir bedre kontroll og håndtering.

I tillegg til å være slitesterke og dermed ha en lang levetid, gir også vinterdekkene til GT Radial en komfortabel kjøreopplevelse. Dekkene er utviklet med fokus på støydemping, noe som resulterer i redusert støy og mindre vibrasjoner ved kjøring. Dette bidrar til en mer behagelig kjøretur, spesielt på lengre turer.

GT Radial Winterpro 2 er et allsidig vinterdekk til små og mellomstore biler. Dekket kommer med høy grad av kontroll ved kjøring på både våte og snøbelagte underlag, og har også god slitestyrke som gir lang levetid.

Piggdekk fra GT Radial

For kjøring på de mest utfordrende vinterveiene kan piggdekk av høy kvalitet være det riktige valget. Piggdekkene fra GT Radial er konstruert med en piggteknologi og spesielt utformet mønster som gir maksimalt veigrep på is og hardpakket snø. De har et optimalt antall pigger som er strategisk plassert for å gi optimal stabilitet og trekkraft under krevende vinterforhold. Piggene er laget av slitesterkt materiale som sikrer lang levetid og pålitelighet.

Piggdekket GT Radial IcePro 3 er utviklet til å passe nordiske forhold, og kommer med et stort antall pigger. Dekkene er produsert i Finland, og gir god trekkraft selv i dypere snø. IcePro 3 er et prisbevisst valg som ikke går på kompromiss av sikkerhet og kvalitet. Dekket kommer også i en egen utgave til varebiler og SUV-er.

Finn dekk fra GT Radial som passer for deg

Finn dekk som passer til deg og ditt bruk hos Vianor. Det er viktig at dekkene er kompatible med kjøretøyet for at de skal yte maksimalt. Det finnes også regler å ta hensyn til når det kommer til ulike dekkdimensjoner:

  • Velg riktig størrelse. Du finner informasjon om hvilke dekkdimensjoner som passer til din bil i vognkortet. Du kan bruke vår tabell til å finne produkter som passer.
  • Riktig dekk basert på kjøreforhold. Sommerdekk og vinterdekk er konstruert for å takle utfordringene de utsettes for når man kjører. Piggdekk gir optimalt grep på isete veier.
  • Kjørestil og preferanser. Din kjørestil burde påvirke hvilke dekk du velger. Vi har dekk for alle typer kjøretøy, og du kan velge mellom en rekke ulike spesifikasjoner angående dekkstøy, prisklasser, høy eller lav profil, våtgrep, med mer.

Vi har GT Radial dekk for både sommer og vinter, og vi kan også lagre sesongdekkene dine i vårt dekkhotell når de ikke er i bruk. Dekk som oppbevares på riktig måte holder seg i god stand mye lenger, samtidig som det sørger for at de er trygge å kjøre med.

God tur og trygg reise!